Hansi Flick: “Hem defensat i atacat com un equip”

Hansi Flick: “Hem defensat i atacat com un equip”

El tècnic del FC Barcelona es mostra “content” pel rendiment dels seus jugadors i recalca l’esperit d’equip mostrat contra el City

El primer duel del Summer Tour 2024 es presentava com una prova més que exigent per al nou Barça de Hansi Flick. I l’equip culer ha respost amb una nota molt alta, empatant 2-2 contra el Manchester City, a qui ha superat a la tanda de penals. El tècnic culer ha mostrat la seva satisfacció un cop acabat el partit: “Estic molt content de l’equip. Hem fet una gran feina i, sobretot, hem defensat i atacat com un equip”.

Aquesta, precisament, ha estat una de les idees més repetides i destacades pel tècnic alemany. “Tots els jugadors han lluitat pel company i això és molt important per tenir èxit”, ha afegit.

Flick, que ha elogiat el City de Guardiola i la seva filosofia de joc, també ha tingut paraules d’elogi per als dos porters del Barça que han tingut minuts a Orlando, Iñaki Peña i Ander Astralaga. Alhora, ha reconegut el bon paper del conjunt de l’equip, fugint d’elogis més individuals a la sala de premsa. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut