Balde reapareix sis mesos després

Balde reapareix sis mesos després

El lateral culer es va lesionar de gravetat el mes de gener passat, però ja va poder tenir els seus primers minuts en l'amistós contra el Manchester City

Alejandro Balde s'ha tornat a vestir de curt 189 dies després. I és que, si el 25 de juliol va rebre l'alta mèdica, després de sis mesos justos des que es va lesionar de gravetat, contra el Manchester City, a Orlando, el lateral va poder gaudir dels seus primers minuts un cop recuperat. 

Amb el 2-2 en electrònic, va entrar al terreny de joc al minut 74, ocupant el lloc de Gerard Martín, i va disputar el tram final de l'enfrontament. També va marcar el tercer penal dels quatre que el Barça va transformar en la tanda i que van acabar de donar el triomf als culers. 

 

D'aquesta manera, Balde ja ha deixat enrere la lesió que es va fer contra l'Athletic Club, a San Mamés, en el partit de Copa que es va jugar el 24 de gener. Al minut 22, el lateral va patir una lesió al tendó de l'isquiotibial de la cuixa dreta i va haver de passar pel quiròfan. El 30 de gener va ser intervingut satisfactòriament pel doctor Lasse Lempainen, sota la supervisió dels Serveis Mèdics del Club, a Turku (Finlàndia).

Abans de la lesió, Balde havia jugat un total de 28 partits en la temporada 2023/24, repartits en 18 de Lliga, 6 de Champions, 2 de Copa del Rei i els 2 de la Supercopa d'Espanya. Va marcar un gol i va fer una assistència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut