Primer entrenament a Annapolis

Primer entrenament a Annapolis

El FC Barcelona s’ha desplaçat d’Orlando a Baltimore i ha completat la primera sessió en el que serà el seu camp base fins al final del Summer Tour

Jornada d’avió i entrenament per al FC Barcelona. A primera hora d’aquest dimecres l’expedició blaugrana ha deixat Orlando i ha posat rumb a Baltimore, on tindrà el seu camp base fins al final del Summer Tour d’aquí a una setmana. Poques hores després d’aterrar a l’estat de Maryland, el conjunt de Hansi Flick ha completat la seva primera sessió d’entrenament a Annapolis, la localitat que acull l’expedició culer.

L’entrenament, que ha tingut lloc a les instal·lacions de la US Naval Academy, s’ha dividit en dos grups. D’una banda, els jugadors titulars contra el Manchester City han dut a terme una sessió de recuperació postpartit. La resta de disponibles, en canvi, s’han exercitat sobre la mullada gespa de les instal·lacions navals. 

Ha estat una tarda força plujosa a Annapolis, on el Barça s’hi estarà primer fins dissabte -quan viatgi a Nova Jersei per enfrontar-se al Madrid- i des de diumenge a la nit fins dimarts, quan disputi a Baltimore i contra l’AC Milan el darrer compromís del Summer Tour.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut