Comença la pretemporada del Barça

Comença la pretemporada del Barça

El divendres proves mèdiques i el diumenge arrenca l’estada a Encamp

Les vacances ja són història, després de proclamar-se campions de l’OK Liga 2023/24 i d’unes merescudes vacances, el primer equip torna a l’activitat de cara a preparar l’exigent temporada 2024/25.

Divendres 2,  tindran lloc les preceptives proves mèdiques per veure l’estat de forma dels jugadors i el diumenge a la tarda, serà el moment per viatjar a Encamp per fer l’estada de pretemporada fins al divendres 9 d’agost.

Jugadors a seleccions

Un cop finalitzada l’estada, els blaugranes tornaran a entrenar-se el 12 d’agost, ja sense la presència dels internacionals amb Espanya, Carles Grau, Marc Grau, Xavi Barroso, Sergi Aragonés i Ignacio Alabart, que jugaran el Mundial de seleccions que tindrà lloc del 16 al 22 de setembre a Itàlia.

També hi haurà els jugadors convocats a la selecció catalana, Font, Llorca i Fernández, per jugar la GoldenCat del 26 d’agost a l’1 de setembre.

Inici de la competició

L’hoquei patins blaugrana iniciarà la competició el dia 6 de setembre a les 21 h davant el Finques Prats de Lleida, a la capital del Segrià, a la fase de grups de la Frit Ravich Lliga Catalana.

El segon partit del Barça,  serà al Palau Blaugrana, amb data per confirmar, davant el Caldes Recam Làser.

Les hipotètiques semifinals serien el 26 de setembre i la final el 29.

La competició estatal

Un cop tornin tots els jugadors dels compromisos internacionals, el Barça viatjarà a la Corunya per jugar la Supercopa, els dies 5 i 6 d’octubre. Els blaugranes jugaran la semifinal davant els locals del Liceo, el dia 5, i la possible final seria el diumenge 6.

L’OK Liga ja té data d’inici. Serà el 12 d’octubre a les 20 h, al Palau Blaugrana, davant el CP Voltregà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut