PASSI SPOTIFY CAMP NOU TEMPORADA 24/25

PASSI SPOTIFY CAMP NOU TEMPORADA 24/25

És un passi provisional per poder assistir a l'Spotify Camp Nou tots els partits oficials que jugui el primer equip a l’Spotify Camp Nou la segona volta de la Temporada 24/25.

Qui pot comprar un passi Spotify Camp Nou 24/25?

Tots els socis i sòcies abonats a l’Spotify Camp Nou i els socis i sòcies que van adquirir un Passi a l'Estadi Olímpic la temporada 23/24. Aquests últims no caldrà que facin sol·licitud prèvia, fan la compra directa del passi.

Únicament es podrà optar al passi amb les quotes al corrent de pagament.

Com aconseguir un Passi Spotify Camp Nou 24/25?

Tots els socis i sòcies abonats/abonades a l’Spotify Camp Nou tenen l’oportunitat d'adquirir un Passi per a l'Spotify Camp Nou 24/25.

S’obrirà un període de sol·licitud mitjançant un formulari on s'hi podran inscriure els socis i sòcies abonats que vulguin optar al passi. Es poden agrupar fins a 4 socis dins d’una mateixa sol·licitud.
Un cop finalitzat el període d’inscripció, si hi ha més socis inscrits que localitats disponibles, es portarà a terme un sorteig, i les persones guanyadores podran comprar el Passi per a l’Spotify Camp Nou. 

Els socis i sòcies que la temporada 23/24 van comprar el Passi per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i ara volen un passi per a l’Spotify Camp nou,  NO S’HAN D’INSCRIURE en aquest formulari, ja que tenen preferència d'un període exclusiu de 72 hores per a la compra del passi i directament el dret de compra.

Tots els socis i sòcies que comprin el Passi provisional a l'Spotify Camp Nou 24/25, tenen garantida l'assistència.

Model assistència Passi Spotify Camp Nou

El model d’assistència és com a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, amb seient variable

En el moment de la compra es tria la zona, no el seient (es realitza individualment). En el cas que es vulgui una zona on ja no hi hagi disponibilitat, haurà d’escollir una altra zona.

Un cop es tingui el passi assignat a una zona, i es demani entrada partit a partit, llavors sí que es podrà fer de manera agrupada (fins a 6 socis o sòcies).

La ubicació de les entrades que s’atorguin anirà variant en cada partit dins de la zona del seu passi. 

L’assistència està garantida per a totes les persones que tinguin passi sempre que hagin confirmat assistència al partit dins els terminis establerts (fins a 6 dies abans del partit).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut