Visita oficial de Club al Capitoli i a la Biblioteca del Congrés a Washington DC

Visita oficial de Club al Capitoli i a la Biblioteca del Congrés a Washington DC

Una delegació oficial del FC Barcelona ha visitat l’edifici del Capitoli i la Biblioteca del Congrés dels Estats Units a Washington

Una delegació oficial del FC Barcelona formada pel president Joan Laporta i els directius Miquel Camps, Xavier Puig, Ferran Olivé i Joan Soler han visitat aquest dijous al matí l’edifici del Capitoli i la Biblioteca del Congrés dels Estats Units a Washington.

Rebuts per Aslihan Bulut, Law Librarian of Congress; i per Ryan Ramsey, Chief of Staff of the librarian of Congress, els membres de la Junta directiva del Club han pogut fer una visita privada a les instal.lacions d'ambdues  institucions on s'han ensenyat documents històrics del fons propis de les entitats.

Aquesta visita entra dins dels diferents actes institucionals que el Club està fent durant la gira del primer equip masculí del futbol als Estats Units i que van encaminats a enfortir les relacions amb les diferents institucions del que és un mercat estratègic pel Club tan pel que fa a negoci com a creixement de la presència de la marca Barça entre els aficionats al futbol als Estats Units.

En aquest sentit, el Club ha programat diferents trobades amb representants públics i civils nord- americans que es duran a terme al llarg de l’estada en territori nord americà. Actualment el FC Barcelona té 14 penyes repartides per tot els Estats Units a més de set Barça Academies (Austin, Casa Grande, Charlotte, Chicago, Columbus, Miami i Nova York) que organitzen uns 40 camps per tot el país cada temporada. Des del 2016, el Club disposa d’oficina a la ciutat de Nova York.

Per tercer estiu consecutiu el primer equip masculí de futbol està fent la seva gira de pretemporada als Estats Units, país amb el qual el Club té molts lligams al llarg de la seva història. El primer partit de la gira, l’equip de Hansi Flick va batre a la tanda de penals l’actual campió de la Premier League, el Manchester City, en l'enfrontament disputat al Camping World Stadium d’Orlando el 30 de juliol. El proper  enfrontarà FC Barcelona i Real Madrid al Metlife Stadium de New Jersey el dissabte 3 d’agost i, per tancar la gira, jugarà el 6 d’agost contral'AC Milan al M&T Bank de Baltimore. 

Paral·lelament al primer equip masculí de futbol, l'equip Fundació Barça també és als Estats Units per participar en la Genuine World Cup entre l'1 i el 3 d’agost. Els homes i les dones del Genuine blaugrana es trobaran amb equips dels Estats Units -el local Houston Dynamo, l’Inter Miami i l’Special Olympics USA-, de Mèxic -el Querétaro, el Tigres UANL i l’Special Olympics México-, i de Portugal -el Benfica i l’Sporting. Representant LaLiga Genuine, a més del Fundació Barça, hi haurà el Gimnàstic de Tarragona, l’Athletic Club i el València.

La presència del FC Barcelona als Estats Units aquest estiu es tancarà amb la gira de pretemporada del primer equip femení. En aquesta visita, el conjunt blaugrana s’enfrontarà a dos conjunts nord-americans, el Bay FC el 27 d’agost i el Dallas Trinity FC el 30 d’agost, representants de la National Women's Soccer League, màxima categoria del futbol femení dels Estats Units, i la USL Super League, respectivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut