Marc Casadó: “Hansi Flick és molt proper”

Marc Casadó: “Hansi Flick és molt proper”

El migcampista del Barça, un dels protagonistes del duel contra el City, assegura que està treballant “al 100%” per poder tenir els màxims minuts possibles al primer equip

Fa poc més d’un mes, el 21 de juny del 2024, Marc Casadó signava un nou contracte que el vincula al FC Barcelona fins al 2028. Ara, als Estats Units, està demostrant que pot ser una peça important del migcamp culer, tal com es va veure en el duel contra el Manchester City. “Jo dono el meu 100% i crec que en tinc les ganes i la qualitat”, afirma, sobre les seves oportunitats futures al primer equip.

Tindrà l’última paraula el seu nou tècnic, Hansi Flick, a qui ha elogiat repetidament. “És un entrenador molt proper. Sentim la seva confiança des del primer dia, es comunica molt amb nosaltres. És un entrenador molt bo que està fent una bona feina tàctica i física”, ha declarat.

Xavi i Sergio Busquets, els seus referents

Casadó és un exemple de treball i sacrifici. I d’adaptació, ja que durant l’última temporada també va exercir de lateral dret al Barça Atlètic, el que va fer que es guanyés el curiós sobrenom de Kimmich, que també actua de migcentre i de lateral al Bayern de Múnic. Ell ho explica així des d’Annapolis: “Em diuen que m'hi assemblo una mica físicament i com que també vaig jugar de lateral la temporada passada, em fan broma amb això”.

El de Sant Pere de Vilamajor, però, ha nascut per jugar al migcamp. Assenyala Xavi i Sergio Busquets com els seus referents i té clar que el Barça és el seu lloc: “Sempre m’ha agradat veure el Barça, sobretot per la manera com juga i veure quins moviments fan al camp”. 

També reconeix que té una connexió especial amb Marc Bernal, amb qui ha compartit minuts sobre el camp tant amb el Barça Atlètic com en els amistosos contra l’Olot i el Manchester City en aquest inici de pretemporada: “Portem una temporada sencera jugant junts i ens sentim molt còmodes. No cal ni que parlem. Amb una mirada ja notem aquesta connexió”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut