Barça Alètic - CE Sabadell: Derrota per la mínima (0-1)

Barça Alètic - CE Sabadell: Derrota per la mínima (0-1)

Malgrat que els blaugranes han dominat el duel, els arlequinats s'han endut l'enfrontament amb un gol a la primera part

Una derrota que permet créixer. El Barça Atlètic ha perdut contra el CE Sabadell per la mínima (0-1) en el segon duel de la pretemporada. Tot i la desfeta aquests enfrontaments serveixen per anar agafant forma i això els d'Albert Sánchez és el que més han pogut aprofitar. Amb l'stage a la Vall d'en Bas a punt de finalitzar el filial ha millorat en tots els aspectes gràcies al treball físic, tècnic i tàctic, que malgrat la derrota, el partit contra els arlequinats n'ha sigut l'exemple.

Els culers dominen el joc, però colpeja el Sabadell

El combinat d'Albert Sánchez ha començat el segon duel de la pretemporada molt concentrat. Amb certa facilitat han aconseguit el domini del joc, però malauradament això no s'ha transformat en ocasions clares. Pedro Fernández ha estat el que més a prop ha estat de marcar per al combinat culer després d'una centrada de Guillem Víctor des de la línia de fons d'on ha tret un xut potent que ha sortit fregant el pal (min. 19).

Tot i que el Barça dominava, ha estat l'equip arlequinat els qui han aconseguit marcar l'únic gol del partit. Rubén Martínez ha avançat el Sabadell amb un xut creuat després d'una recuperació en la sortida de pilota blaugrana (0-1, min. 24). Pocho ha tingut l'empat en dues ocasions amb un xut que buscava l'escaire, però no ha trobat porteria (min. 30) i amb una rematada creuada des de la frontal (min. 40).

El marcador ja no es mou

La segona part ha començat amb la mateixa tònica que la primera. El Barça ha dominat, però sense trobar amb facilitat la porteria. Això ho ha aprofitat el conjunt del Vallès Occidental que ha anat de menys a més i ha aconseguit generar un parell d'ocasions de perill, però per sort, sense treure'n premi. Tot i que finalment el partit ha acabat en derrota, l'enfrontament ha servit per continuar agafant forma i evolucionar en el joc del filial on sobretot està progressant en la millora defensiva.

LA FITXA

BARÇA ATLÈTIC, 0
CE SABADELL, 1

Barça Atlètic: Yaakobishvili, Guillem Víctor, Landry, Leo Saca, Edu Sánchez, Pau Prim, Pocho, Pedro Rodríguez, Juan, Pedro Fernández, Dacosta. També han jugat Eder Aller, Eman Kospo, Navarro, Biel Vicens, Brian Fariñas, Dani Ferrer, Adrián Guerrero, Arnau Pradas, Cantero, Xavi Espart i Juan Piera.

CE Sabadell: Froi Leal, Vargas, A.Salguero, A.Pedraza, Gonpi, Javi Delgado, Rubén Martínez, Hugo García, Urri, Juanma Garcia, Adri González. També han jugat Gianni, Ton Ripoll, Olmedo, Cámara, Pau Fernández, Morcillo, Yáñez, Marru, Alya, Junior i Quim Utgés.

Gols: 0-1, Rubén Martínez (min. 24)

Àrbitres: Partit dirigit per Gerard Rius, assistit per Daniel Luque i Heaven Núñez. Ha amonestat el blaugrana Pedro Rodríguez i l’arlequinat Pau Fernández.

Observacions: Partit amistós disputat al Royalverd Training Center a porta tancada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut