Reviu les quatre victòries als Clàssics americans

Reviu les quatre victòries als Clàssics americans

Miami, Las Vegas, Dallas i Nova York són els territoris estatunidencs que han vist com el Barça ha guanyat el Reial Madrid

Miami, Las Vegas, Dallas i Nova York. Quatre victòries consecutives del FC Barcelona en els Clàssics jugats en territori estatunidenc. Pau Víctor ha estat l'últim barcelonista a copsar focus en els duels de pretemporada davant el Reial Madrid als Estats Units. Recordes tots els triomfs culers en les quatre gires?

Nova York. 2024/25. Madrid 1 - Barça 2

El doblet de Pau Víctor han servit per executar la tempesta perfecta a Nova York i amarrar la quarta victòria consecutiva del FC Barcelona en els Clàssics americans. Els 82.154 espectadors que han omplert el MetLife Stadium de Nova Jersei han gaudit d’un enfrontament marcat per les condicions climatològiques.

 

Dallas. 2023/24. Barça 3 - Madrid 0 

La temporada passada, el Barça va tombar el Reial Madrid per 3-0 gràcies a tres grans gols d’Ousmane Dembélé, Fermín López i Ferran Torres. El matx, que va ser força igualat i molt intens al primer temps, es va decidir en el tram final de la segona meitat gràcies a la màgia de Fermín López, autor del segon gol i assistent en el tercer. Protagonista absolut d'aquella golejada blaugrana, on va firmar un debut estel·lar amb el primer equip del FC Barcelona. 

 

Las Vegas. 2022/23. Madrid 0 - Barça 1

Una obra d’art de Raphinha, MVP del partit, va decidir el Clàssic de la pretemporada 2022/23 que es va viure a l’estat de Nevada. Aquell triomf per la mínima també va servir per veure el debut de Lewandowski com a culer. 

 

Miami. 2021/22. Madrid 2 - Barça 3

Com canta aquella cançó, Miami lo confirmó i va començar aquest capítol exitós del FC Barcelona en els Clàssics per terres americanes. El Hard Rock Stadium, que va presentar un anunciat 'sold-out' amb la presència de 66.014 espectadors, va gaudir com mai. Leo Messi, Ivan Rakitic i Gerard Piqué van ser els golejadors d'aquell matx.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut