Lamine Yamal, Pedri i Ferran tornen a la Ciutat Esportiva

Lamine Yamal, Pedri i Ferran tornen a la Ciutat Esportiva

Els campions de l'Eurocopa amb la selecció espanyola han deixat enrere les vacances per dur a terme les proves mèdiques a les instal·lacions blaugranes

Cares noves a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Lamine Yamal, Pedri i Ferran han copsat focus a les instal·lacions del FC Barcelona, mentre els seus companys continuen la gira pels Estats Units.

 

Aquest matí del dilluns 5 d'agost, els campions de l'Eurocopa 2024 amb la selecció espanyola absoluta s'han tornat a enfundar l'equipació blaugrana per dur a terme les pertinents revisions mèdiques i físiques a les instal·lacions dels Serveis Mèdics del Club abans de calçar-se les botes d'entrenament.

Eren els darrers futbolistes internacionals del FC Barcelona que van disputar l'Eurocopa que faltaven per incorporar-se la disciplina blaugrana, més enllà de Fermín, Cubarsí i Eric García que es troben immersos en la lluita per aconseguir una medalla als Jocs Olímpics de París. Els tres internacionals espanyols van arribar fins a la final del torneig europeu, que van guanyar el passat 14 de juliol

D'aquesta manera, Hansi Flick recupera uns nous jugadors, tot i que encara no els podrà tenir sota les seves ordres. Perquè la resta de barcelonistes encara es troben en territori estatunidenc. La matinada del dimarts 6 d'agost al dimecres 7 d'agost disputaran el darrer partit d'aquesta gira contra el Milan. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut