Jules Kounde: “Jugaré on l’equip més em necessiti”

Jules Kounde: “Jugaré on l’equip més em necessiti”

El central francès reconeix des d’Annapolis que pot exercir de lateral dret o de central, en funció de les necessitats de l’equip

Jules Kounde fa tot just dies que es va incorporar a la pretemporada del FC Barcelona. Després d’assolir les semifinals de la passada Eurocopa amb França, el defensa va aterrar a Baltimore el passat dia 1 va viure el Clàssic des de fora, sense participar-hi. “Veig l’equip be. Els joves competeixen molt be i hi ha molta intensitat als entrenaments. Tinc bones sensacions i ja tinc ganes de sumar minuts”, ha explicat des de l’hotel de concentració culer a Annapolis.


El francès és un futbolista polivalent capaç de jugar al lateral dret o a l’eix de la defensa. “Jugaré on més em necessiti l’equip. Ja he parlat amb l’entrenador i li he dit que em sento còmode a les dues posicions. És cert que la temporada passada vaig fer una passa endavant al lateral, jugant allà també a l’Eurocopa. La meva posició favorita és la de central però jugaré on se’m necessiti”, ha assegurat.

En aquest sentit, si ocupa el lateral dret, compartirà banda novament amb Lamine Yamal, a qui ha elogiat des dels Estats Units: “De Lamine Yamal espero el mateix que ha demostrat aquesta ultima temporada i a l’Eurocopa. És un noi que ha crescut molt i que ja és un jugador diferencial. Si escolta i aprèn com està fent fins ara, continuarà millorant”.

Sobre els joves futbolistes que estan despuntant en aquesta pretemporada, Kounde ha destacat la figura de Pau Victor, qui ha marcat diversos gols. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut