Sergi Fernández, nou primer capità

Sergi Fernández, nou primer capità

Matías Pascual, com 2n capità i Ignacio Alabart, com a 3r, completen la capitania

Amb la retirada de les pistes de Sergi Panadero, el Barça d’hoquei patins havia de triar un nou primer capità pel seu primer equip. A l’estada, que l’equip està realitzant a Encamp (Andorra), s’ha fet públic que Sergi Fernández assumirà el rol de primer capità de l’equip.

Sergi Fernández, defensa la porteria blaugrana des de l’any 2010, on va arribar procedent del Vic. La seva experiència i la seva personalitat han estat claus per assumir el repte de la capitania.

Matías Pascual tindrà la posició de 2n capità. L’argentí vesteix la samarreta blaugrana des de la temporada 2013/14 i el seu coneixement de l’equip i de la manera de funcionar, el fan un jugador referent pels seus companys.

Compartirà capitania, en aquest cas com a 3r capità, Ignacio Alabart. El 2012 va arribar a la Masia per militar a l’hoquei formatiu blaugrana. Després va sortir cedit al CP Voltregà. El seu retorn, per integrar-se al primer equip blaugrana, va arribar a l’estiu del 2017.

Amb jugadors amb experiència i coneixement del vestidor i del Club, la capitania blaugrana té força i solidesa de cara als reptes de la nova temporada

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut