FC Barcelona – AC Milan: Examen final a Baltimore

FC Barcelona – AC Milan: Examen final a Baltimore

El conjunt dirigit per Hansi Flick afronta l’últim partit de la gira contra l’històric equip italià, que ja ha tombat al City i al Reial Madrid

Tot té un final. I en el cas de la gira del FC Barcelona aquest final és a tocar. El conjunt blaugrana s’enfronta a l’AC Milan (19.30 hores a Baltimore; 01.30 hores a Barcelona) en el tercer i últim partit als Estats Units en un duel que tindrà lloc a l’M&T Bank Stadium de Baltimore. Serà la traca final després d’una setmana d’entrenaments i partits en territori nord-americà, fins ara resolts per victòria contra el Manchester City (2-2, 4-1) i el Reial Madrid (1-2).

Pendents de la climatologia

La cita servirà per continuar agafant la forma física i, de passada, per intentar mantenir les bones sensacions mostrades en els duels a Orlando i Nova Jersei. En els dos primers amistosos als Estats Units la climatologia va ser protagonista, ja que en totes dues ocasions els partits van patir fins a 75 minuts d’endarreriment. 

Ara, a Baltimore, s’espera novament pluja, però tothom creua els dits perquè no hi hagi amenaça de tempesta elèctrica, que és el que podria ocasionar un nou endarreriment abans del retorn de l’equip a Barcelona.

Pau Víctor, el màxim golejador

Tot indica que Hansi Flick tornarà a repartir els minuts entre el màxim nombre de jugadors possible. Del primer equip, només Jules Kounde encara no s’ha estrenat a la gira, ja que va incorporar-se el dia 1 després d’assolir les semifinals a l’Eurocopa. Les mirades també estaran posades en Pau Víctor, màxim realitzador de la gira, amb tres gols en dos partits. Repetirà contra l’AC Milan?

TIMEZONES_24-31_07-MILAN

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut