FC Barcelona - AC Milan: Empat per tancar la gira (2-2,3-4)

FC Barcelona - AC Milan: Empat per tancar la gira (2-2,3-4)

Dos gols de Lewandowski igualen el 0-2 inicial en un partit que s’ha resolt de manera favorable als italians a la tanda de penals

El FC Barcelona ha tancat la seva gira pels Estats Units amb una meritòria remuntada contra l’AC Milan, que s’havia avançat per 0-2 en el primer quart d’hora de partit. Els 51.337 assistents a l’M&T Bank Stadium de Baltimore han gaudit de la reacció del Barça, que mitjançant dos gols de Lewandowski -MVP del partit- ha pogut posar el 2-2 definitiu al marcador. A la tanda de penals, l’AC Milan s’ha imposat per 3-4 després de sis penals executats per equip.


Un ràpid 0-2 en contra

L’inici de la cita a Baltimore no ha tingut res a veure amb les d’Orlando i Nova Jersei. Per primer cop a la pretemporada els de Hansi Flick s’han vist per darrere en el marcador. I el desavantatge no només era d’un gol, sinó de dos, ja que Jovic i Pulisic han signat dos ràpids gols en el primer quart d’hora.

Gran gol de Lewandowski

Leão i Pulisic, dos punyals a les bandes, han fet molt de mal a l’inici però mica en mica el Barça ha anat fent-se amb el control del partit. Raphinha ha tingut una bona ocasió per estrenar el caseller blaugrana, mèrit que finalment s’ha apuntat Lewandowski gràcies a un gran gol des de la frontal de l’àrea. A la mitja part, 1-2 per als italians, que han vist com se li anul·lava un gol a Pau Víctor just abans del xiulet final.

Empat a la represa

El segon temps ha arrencat amb tres canvis, entre ells el de Kounde, que s’estrenava a la pretemporada. El FC Barcelona ha continuat sent el dominador i ha trobat el premi del gol en una gran combinació entre Pau Víctor i Lewandowski, els grans protagonistes de la gira. Doblet del polonès. 

Els penals, favorables a l’AC Milan

Tot i que encara quedava partit per davant, el marcador no s’ha tornat a moure i el duel s’ha decidit a la tanda de penals. A la loteria final, Marc Bernal, Toni Fernández i Vitor Roque han anotat els seus llançaments mentre Kounde, Quim Junyent i Mika Faye han errat els seus, mentre que els italians han fallat un menys davant Iñaki Peña.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut