El Barça farà una estada de pretemporada a la Xina

El Barça farà una estada de pretemporada a la Xina

El conjunt blaugrana iniciarà la pretemporada el 21 d’agost i viatjarà al país asiàtic entre el 29 d’agost i el 5 de setembre

El Barça de bàsquet ja té la pretemporada definida. I serà una inici especial gràcies a l’estada de l’equip a la Xina per disputar dos partits de preparació al Qianjiang Century City International Basketball Summit 2024 davant els equips dels Beijing Ducks i del Bàsquet Girona. El conjunt dirigit pel nou entrenador, Joan Peñarroya, començarà a preparar-se el dimecres 21 d’agost a Barcelona amb les corresponents revisions mèdiques. 

Els entrenaments s’aniran succeint al Palau Blaugrana fins al dia 29, quan l’equip farà les maletes per fer una estada de pretemporada a la localitat xinesa de Hangzhou, a la província de Zhejiang

Els rivals seran el conjunt local dels Beijing Ducks (diumenge, 1 de setembre, a les 13.30 hora de Barcelona), campió de la principal Lliga xinesa, la CBA (Chinese Basketball Association), i el conjunt català del Bàsquet Girona (dilluns, 2 de setembre, a les 13.00 hora de Barcelona). Tots els duels tindran lloc al Hangzhou Olympic Center

És la segona vegada que el Barça fa una gira de pretemporada al país asiàtic per expandir la marca Barça i la de Catalunya i donar més visibilitat al bàsquet europeu. En l’anterior ocasió, que va ser durant el 2014, fa una dècada, els blaugranes van visitar les localitats de Hangzhou i Taipei. 

Després de la gira, torna la competició oficial

L’equip aterrarà a Barcelona el dijous, 5 de setembre, per continuar la preparació i centrar-se ja en les primeres competicions oficials en un primer mes que ja serà força intens. 

Lliga Catalana: Es jugarà a Tarragona amb un format de dos grups de tres, amb el Barça que jugarà contra el Morabanc Andorra (12 de setembre, 21.00 hores) i novament davant el Bàsquet Girona (13 de setembre, 21.00 hores). En cas de ser primers de grup, la final es jugaria el diumenge 15 davant el Joventut, el Baxi Manresa o l’Hiopos Lleida.

Supercopa d’Espanya: Es jugarà a Múrcia els dies 21 i 22 de setembre amb el Reial Madrid i l’UCAM com a caps de sèrie. 

Lliga ACB: La fase regular començarà el diumenge 29 de setembre, al Palau Blaugrana, rebent la visita del Coviran Granada. 

Eurolliga: La competició continental començarà el dijous 3 d’octubre, amb la visita blaugrana a la pista lituana del Zalgiris de Kaunas.  

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut