Dani Rodríguez, blaugrana fins al 2027

Dani Rodríguez, blaugrana fins al 2027

L’extrem basc continuarà vinculat al Club les tres properes temporades, un cop finalitzada la seva etapa juvenil, i formarà part del Barça Atlètic

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador Dani Rodríguez per a la renovació del seu contracte, que el vincularà al Club les properes tres temporades, fins al 30 de juny del 2027. D’aquesta manera, l’extrem esquerrà continuarà lligat a l’entitat blaugrana un cop finalitzada la seva etapa juvenil i formarà part del Barça Atlètic.

Es tracta d’un extrem esquerrà elèctric, que es pot desenvolupar per qualsevol de les dues bandes, i que destaca pel seu u contra u. Forma part de la generació del 2005, i justament aquest divendres ha celebrat el seu aniversari.

Quedarà pendent l’acte oficial de signatura del seu nou contracte.

Cinquena temporada al Club

Dani Rodríguez va arribar al FC Barcelona la temporada 2020/21 procedent de la Real Sociedad per incorporar-se al Cadet A blaugrana. Després d’una bona primera temporada com a culer, va fer el salt al Juvenil B, i en el segon any en la categoria ja va formar part del Juvenil A. En el primer curs va disputar 27 partits de Lliga (amb dos gols), cinc partits de UEFA Youth League (un gol) i dos partits de Copa del Rei (un gol).

En la passada temporada, Dani Rodríguez va alternar les participacions amb el Juvenil A i amb el Barça Atlètic. Amb el conjunt juvenil va disputar 12 partits de Lliga (dos gols), set de UEFA Youth League (quatre gols) i un de Copa del Rei.

Amb el Barça Atlètic va debutar el 16 de setembre del 2023 contra el Fuenlabrada (2-2) a l’Estadi Johan Cruyff, i en total va disputar 13 partits, un d’ells com a titular, per a un total de 276 minuts.

A més, Dani Rodríguez és internacional en categories inferiors amb la selecció espanyola, i aquest estiu ha estat un dels protagonistes de la consecució de l’Europeu Sub-19. De fet, després de perdre’s l’inici de la pretemporada del Barça Atlètic a causa de la disputa del torneig continental, l’extrem blaugrana s’ha reincorporat aquesta setmana als entrenaments del filial i ha lluït la medalla de l’Europeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut