Dani Olmo ja s'entrena com a culer

Dani Olmo ja s'entrena com a culer

En aquesta sessió a la Ciutat Esportiva, també s'han incorporat al grup els internacionals Lamine Yamal i Ferran Torres

Entrenament amb cares noves a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aquest dissabte 10 d'agot, Dani Olmo, Lamine Yamal i Ferran Torres han copsat focus. Tres blaugranes que s'han posat sota les ordres de Hansi Flick per primera vegada. 

 

Lamine Yamal i Ferran Torres, també amb el grup

Després de ser anunciat com a nou fitxatge del FC Barcelona, Dani Olmo ha dut a terme el seu primer entrenament com a barcelonista. D'aquesta manera, ja ha sigut un més del grup dirigit per l'entrenador alemany. Un tècnic que també ha comptat amb la incorporació dels internacionals espanyols, Ferran Torres i Lamine Yamal. Tres flamants campions d'Europa que han sigut un més en aquesta sessió realitzada al Camp Tito Vilanova amb els blaugranes disponibles. 

En aquest dissabte de sessió amb el Trofeu Joan Gamper en l'horitzó, també s'han exercitat els jugadors del futbol formatiu A. Valle, Marc Bernal, Gerard Martín, Sergi Domínguez, Toni Fernández, Quim Junyent, Mika Faye i Andrés Cuenca. Per la seva part, Vitor Roque no ha format part de la jornada per malestar i febre. 

Així doncs, aquest entrenament matinal ha servit per començar a preparar el partit de la festa del Gamper contra el Mònaco. Un partit que servirà per veure la presentació de l'elenc de Hansi Flick, que s'estrenarà com a local en l'Estadi Olímpic Lluís Companys aquesta temporada 2024/25. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut