Hoffenheim - Barça: Estrena amb golejada (1-5)

Hoffenheim - Barça: Estrena amb golejada (1-5)

Pajor, Pina, Engen, Walsh i Bruna han estat les anotadores blaugranes en la primera victòria del conjunt de Pere Romeu

Estrena rodona. El FC Barcelona de Pere Romeu ha començat la temporada 2024/25 amb un triomf clar contra el Hoffenheim. Pajor, Pina, Engen, Walsh i Bruna han revertit el marcador que s'havia engegat amb la diana local de Kossler. A partir de l'empat blaugrana, el partit ha estat dominat per les culers que no han donat més opcions a les alemanyes. 

El Barça de Pere Romeu s'ha presentat amb el control de la pilota. Al PreZero Arena, Graham ha estrenat el comptador d'ocasions de la temporada 2024/25, que ha començat amb aquest amistós contra el Hoffenheim. La portera del conjunt alemany s'ha encarregat de treure amb una volada aquesta ocasió de la 10 blaugrana amb el cap. Enmig del domini barcelonista, les locals també han presentat perill. Unes arribades efímeres més resolutives. Perquè en el minut 38, Kossler ha obert el marcador amb un xut creuat.

Pajor s'estrena, Graham continua repartint assistències

L'empat a u ha despertat l'encert realitzador del FC Barcelona. La connexió entre Graham i Pajor ha donat els seus primers fruits de la temporada per tornar a situar la igualada. Un dels fitxatges culers d'aquesta temporada s'ha estrenat com a golejadora gràcies a l'assistència d'una de les habituals de la càrrega ofensiva blaugrana. La 9 ha enviat al fons de la xarxa una centrada mil·limètrica de la 10. El repertori de la noruega ha continuat. Nova passada enrere i nou gol del FC Barcelona. Aquesta vegada ha estat Claudia Pina l'encarregada d'enaltir l'assistència de Graham. 

Més gols

A la segona part, i canviant tota l'alienació, Engen s'ha encarregat d'eixamplar el marcador després d'aprofitar un refús de la portera del Hoffenheim, que havia negat el gol a Kika. Des de la llarga distància i amb un context de domini culer, Walsh ha obert més distància amb un llançament imparable. Bruna ha estat la següent barcelonista en apuntar el seu nom a la llista de golejadores del partit després d'una bona pressió conjunta. La intensitat de l'elenc de Pere Romeu no ha tingut fre i s'ha traduït en més aproximacions. La més clara ha estat un penal errat per Rolfö a les acaballes del partit. El resultat no s'a mogut més i l'1-5 ha certificat el primer triomf del Barça de Pere Romeu.

FITXA DEL PARTIT

Hoffenheim, 1
Barça, 5

Hoffenheim: Tufeković, Kaut, Doorn, Cazalla, Janssens, Dongus, Feldkamp, Grabowska, Memeti, Kossler i Cerci. També han jugat Dick, Corley, Hickelsberger, Alber, Rankin, Harsch, Delacauw, Diehm, Weiß 
Barça: Gemma, Judit, María León, Jana, Pina, Marta, Pajor, Graham, C. Serrajordi, Bezis i Caño. També han jugat M. Muñoz, Kika, Rolfö, Bruna, Walsh, Engen, Brugts, Aïcha, Celia Segura, Ona, Szymczak i Schertenleib

Gols: 1-0, Kossler (min 38); 1-1, Pajor (min 42); 1-2, Pina (min 45); 1-3, Engen (min 59); 1-4, Walsh, (min 71); 1-5, Bruna (min 75)

Àrbitra: Selina Menzel. Ha amonestat amb targeta groga la blaugrana Szymczak (min 77)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut