Els excel·lents Jocs Olímpics de Fermín

Els excel·lents Jocs Olímpics de Fermín

El migcampista de la Masia ha sobresortit en la medalla d'or de la selecció espanyola amb sis gols

Fermín López. El migcampista de la Masia ha firmat uns Jocs Olímpics estratosfèrics. Així ho refermen les seves estadístiques anotadores que han contribuït amb escreix a la consecució de la medalla d'or de la selecció espanyola a París 2024. Sis gols en aquesta cita olímpica que li han servit per erigir-se en el màxim golejador històric del futbol olímpic espanyol.

Dos doblets

La República Dominicana, el Japó,el  Marroc i França han testat l'exhibició anotadora del blaugrana en aquests JJOO. El seu catàleg de recursos ha tingut com a denominadors comuns la intensitat, l'energia i la qualitat. La seva primera diana va arribar a la fase de grups gràcies a una pressió asfixiant contra la selecció del Carib. Als quarts de final contra el combinat japonès, Fermín va presentar el talent de la seva cama esquerra, que tantes alegries ha donat. Un llançament ple de potència des de més enllà de la frontal per obrir l'eliminatòria. Més tard, la seva potència des de fora de l'àrea va tornar a aparèixer contra el Japó, però aquesta vegada amb la cama dreta, la seva bona. 

Amb aquest doblet es va presentar a les semifinals contra el Marroc. De nou, una pressió i la cama esquerra van tornar a ser efectives. Quan el combinat espanyol anava per darrere en el marcador l'aparició de Fermín ho va canviar tot. Gol per empatar el duel i assistència per classificar-se per a la final del torneig olímpic. 

I és que en els grans escenaris i en els moments més delicats sempre ha aparegut el migcampista de la Masia. En la final contra França es va tornar a posar la granota d'anotador. La selecció espanyola anava per sota en el marcador i Fermín ho va solucionar amb cinc minuts. Arribada de segona línia per posar l'empat i, com si es tractés d'un davanter centre, atent a un refús del porter francès per capgirar l'electrònic. Nou doblet per enaltir el seu pas per París 2024. 

Medalla d'or i Eurocopa en un mateix any

Sis celebracions amb la firma de Fermín per portar la selecció espanyola cap a l'or olímpic 32 anys després. Tot en un any de debut amb el primer equip del FC Barcelona que també ha arrodonit amb la consecució de l'Eurocopa 2024. Perquè el prometedor jugador de la Masia també va formar part de la selecció espanyola que va conquistar el trofeu europeu a Alemanya el 14 de juliol. Dos títols en un mateix any que amb anterioritat només havia pogut aixecar un futbolista. Va ser l'any 1984, quan ho va aconseguir el francès Albert Rust. I ara Fermín, juntament amb Álex Baena, s'ha colat en un Olimp selecte. I ho ha fet per mèrits propis. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut