El Mònaco del centenari arriba a Barcelona

El Mònaco del centenari arriba a Barcelona

Els 'rouge et blanc', que venen d'un curs 2023/24 extraordinari, intentaran acabar la pretemporada amb bon sabor de boca amb una victòria contra els culers

Els subcampions de la passada Ligue 1 són el darrer rival de la pretemporada per als culers abans de l'inici de la competició oficial. I és que la temporada passada, el Mònaco, entrenat per l'austríac Adi Hütter, va completar una magnífica actuació classificant-se per a la Champions League i convertint-se en un possible futur rival al nou format de la competició europea. A més, igual que el club barceloní, també estan d'aniversari, ja que aquesta temporada celebren el seu centenari.

Amb tots aquests al·licients, el dilluns vinent a l'Estadi Olímpic, l'espectacle està servit.

Acabar la pretemporada amb una victòria

De la mateixa manera que ho fa el combinat culer, el Mònaco també tanca la pretemporada amb el Trofeu Joan Gamper. Encara més, el dia que els blaugranes debuten contra el València, els monegascs ho faran contra el Saint-Étienne a l'Estadi Lluís II.

Per al combinat blanc-i-vermell, el duel a l'Estadi Olímpic posarà el punt final a una sèrie de duels amistosos que no han anat del tot bé i que esperen acabar de la millor manera. De sis enfrontaments, n'han guanyat dos, un contra el Feyenoord (1-3) i un contra el Club NXT (0-2); n'han empatat dos, contra el Cercle Brugge (1-1) i l'Sturm Graz (2-2), i n'han perdut també dos, contra el Servette (0-1) i el Gènova (1-2).

Ara bé, la pretemporada els ha servit per començar a rotar els nous fitxatges. Tres jugadors per reforçar totes les línies i continuar mostrant la seva millor versió.

Tres fitxatges per reforçar

Thilo Kehrer va ser el primer a arribar. El club monegasc va activar l'opció de compra de l'internacional alemany cedit pel West Ham i va automàticament convertir-se en la primera incorporació del Mònaco. La temporada passada, amb 14 partits disputats, el defensa va acumular cinc porteries a zero i va ser un dels protagonistes en la classificació per a la Champions League.

En el mig del camp, també s'ha reforçat amb l'arribada de Lamine Camara. Procedent del Metz, nascut al Senegal i amb només vint anys, el jugador ha estat un dels protagonistes del seu exequip la temporada passada amb 33 partits disputats, 5 assistències i 2 gols. Però on sobretot ha deixat marca ha estat amb la selecció, on va guanyar la Copa Àfrica sub-20.

Finalment, provinent de l'Anvers, van firmar el davanter George Ilenikhena. Es caracteritza per ser un jugador amb habilitat pel gol, ràpid i explosiu. Va marcar 14 gols en 50 partits amb el club belga arribant a ser el segon màxim golejador del club. De fet, la temporada passada es va estrenar com a golejador a la Champions, precisament contra el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut