Barça Atlètic - CE l'Hospitalet: Primera victòria, al sac (3-0)

El combinat blaugrana ha sumat el primer triomf de la pretemporada en un duel de 100% domini culer

Diuen que la tercera és la bona, i així ha estat. El Barça Atlètic ha sumat la primera victòria de la pretemporada en derrotar el CE l'Hospitalet (3-0) en un duel dominat pels culers des del principi fins al final. A banda d'estrenar el caseller de gols i triomf, aquest partit ha sigut profitós, ja que el combinat d'Albert Sánchez ha recuperat part dels jugadors que van viatjar a la gira dels Estats Units amb el primer equip com Kochen, Unai, Noah Darvich i Guille Fernández Alexis Olmedo.

Des del xiulet inicial, el Barça Atlètic ha sortit molt ben posicionat, sobretot en atac. Això s'ha traduït en bones ocasions per marcar el primer gol, com la que ha tingut Unai Hernández al minut 7 amb xut al pal. Minuts després ho ha provat Xavi Espart amb una rematada des de la frontal, però Aliaga ha enviat la pilota a córner. I a la tercera ocasió ha arribat el gol.

Arriba el primer gol de la pretemporada

Unai Hernández ha estat l'encarregat de marcar el primer gol de la pretemporada del combinat d'Albert Sánchez al minut 25. Una bona combinació entre Pau Prim i Dacosta ha acabat amb una centrada a l'àrea que, de primeres i amb l'interior del peu, el de Malgrat de Mar ha rematat a plaer (1-0).

Amb l'objectiu de gestionar les càrregues sobretot dels futbolistes que han viatjat als Estats Units amb el primer equip, el tècnic del filial ha mogut la banqueta ben d'hora. Ara bé, els canvis no han fet variar el domini blaugrana i el bon joc que estaven desplegant tant en defensa com en atac.

Segon i tercer gol i primera victòria

L'Hospitalet gairebé no ha amenaçat la porteria culer, però sí que han estat molt sòlids en defensa, ja que el Barça no ha pogut marcar el segon gol fins al minut 80 tot i tenir-ne unes quantes ocasions. Guillem Víctor ha estat l'encarregat de posar el 2-0 després d'una gran jugada d'Arnau Pradas que ha acabat amb l'assistència cap al lateral dret (min 82). I encara hi ha hagut temps per un tercer gol. Biel Vicens ha perforat la porteria a les acaballes del temps reglamentari per posar el 3-0 final.

LA FITXA

BARÇA ATLÈTIC, 2
CE L'HOSPITALET, 0

Barça Atlètic: Yaakobishvili (Kochen, min 63), Xavi Espart (Guillem Víctor, min 63), Landry (Cantero, min 45), Olmedo (Leo Saca, min 31), Edu Sánchez (Biel Vicens, min 75), Pau Prim (Pedro Rodriguez, min 31 (Ibrahim Baldé, min 75), Dani Rodríguez (Arnau Pradas, min 31), Guillermo (Darvich, min 31 (Parriego, min 63), Juan (Juan Piera, min 75), Unai Hernández (Braian Fariñas, min 31 (Dro, min 63)), Dacosta (Pocho, min 63)

CE l'Hospitalet: Adrià Aliaga, Lucas Pariente, Sergio Alaya, Vitalie Pentelei, Lluis Estebe, Joel Lasso, Carlos Martínez, Mamau Jabbie, Pol Ballesteros, Izan Maldonado, Victor, Mendy Ndiaye, Ramón Marimón, Adri Díaz, Eric Jimènez, Ruben Dómez, Pablo, Ivan Surkov, Raül Ferrer, Andreu Ordinas, Sanku Jabbie, Jaume Fernández, Alex Yang, Narcís Costa.

Gols: 1-0, Unai Hernández (min 25), 2-0, Guillem Víctor (min 82); 3-0, Biel Vicens (min 88)

Àrbitres: Pol Arenas, Antonio Lopez i Adrià Ballesteros. Targeta groga per a Mamau Jabbie

Observacions: Partit amistós disputat a porta tancada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.