Flick, Olmo i Pau Víctor es fotografien amb el Trofeu Joan Gamper

Flick, Olmo i Pau Víctor es fotografien amb el Trofeu Joan Gamper

Tres dels nous fitxatges per al curs 2024/25 han posat juntament amb la Copa hores abans de l'inici de la festa culer

S'apropa una nova edició del Trofeu Joan Gamper. La 59a edició de la festa blaugrana tindrà lloc aquest dilluns 12 d'agost contra l'AS Mònaco i tres de les noves cares del Barça 2024/25 ja han posat amb el títol. Hansi Flick, Dani Olmo i Pau Víctor s'han fotografiat somrients a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

D'aquesta manera, el primer matx de la temporada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys servirà perquè aquests tres nous integrants del primer equip puguin rebre l'ovació del públic assistent. Sens dubte que serà una jornada especial. Si el nou tècnic blaugrana ja va viure la seva presentació oficial el passat 25 de juliol, en el Gamper serà el torn de Dani Olmo i Pau Víctor. 

Cal recordar que el matx es podrà veure en directe a través de la plataforma d'streaming del Club, Barça One. T'ho perdràs? Gaudeix del primer partit de la temporada a Montjuïc en una jornada festiva, que tindrà moltes activitats.

 

Eric i Cubarsí s'incorporen

Més enllà de la fotografia amb el Gamper, la Ciutat Esportiva Joan Gamper també ha viscut un nou entrenament dels homes de Hansi Flick. Ha estat una sessió amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, que ha comptat amb cares noves. Es tracta dels flamants campions olímpics Eric Garcia i Pau Cubarsí. Per la seva banda, Vitor Roque no s’ha exercitat per malestar i febre.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut