Sergi Roberto s'acomiada del FC Barcelona

Sergi Roberto s'acomiada del FC Barcelona

Després de 373 partits, 25 títols i un gol inoblidable, el futbolista arribat a la Masia amb 14 anys deixa el Club

Sergi Roberto ha fet oficial el seu adeu en el club que l'ha vist créixer, el FC Barcelona. El que fins ara ha estat el primer capità del primer equip va esgotar el seu contracte al final de la passada temporada, i amb un emotiu vídeo a les seves xarxes socials s'ha acomiadat de casa seva. A banda d'aquesta publicació, el reusenc tindrà un acte de comiat aquest dimarts 13 d'agost a les 12.00h, en un acte a l'Auditori 1899 que comptarà amb la presència del president, Joan Laporta, i que es podrà seguir en directe per Barça One.

 

Un culer de bressol

Sergi Roberto va ingressar a la Masia amb 14 anys, després de destacar al futbol base del Nàstic de Tarragona. Ja de blaugrana va anar cremant etapes i destacant amb els seus equips com a brúixola del mig del camp, fins que les seves grans actuacions amb el Barça Atlètic van obrir-li les portes del primer equip el 10 de novembre del 2010 en un partit de Copa contra el Ceuta. Les dues temporades següents també va disputar un partit amb el primer equip, fins a establir-se definitivament la temporada 2013/14 com a membre de ple dret del primer equip.

Durant aquesta més d’una dècada, el reusenc ha arribat a acumular 373 partits amb el primer equip.  La seva polivalència i capacitat d’adaptació, el va portar al lateral dret, on ha sumat el gran gruix d’aquests partits. A més, suma fins a 19 gols, amb especial record pel que va culminar la històrica remuntada contra el PSG en el 6-1. En total, ha guanyat 25 títols: 2 Champions, 7 Lligues, 6 Copes del Rei, 2 Mundials de Clubs, 2 Supercopes d’Europa i 6 Supercopes d’Espanya i durant la darrera temporada 2023/24 ha exercit, dins i fora de la gespa, com a primer capità de l’equip.

 

23è jugador amb més partits al primer equip

I és que Sergi Roberto ocupa un lloc molt alt en la classificació de jugadors  amb més partits, concretament el 23è. Els seus 373 el situen per sobre de llegendes culers com l’uruguaià Luis Suárez, José Mari Bakero, Luis Enrique o Ladislau Kubala, per posar-ho en context.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut