Nielsen; or, i Aleix, Gonzalo i Javi Rodríguez; bronze, els medallistes a handbol

Nielsen; or, i Aleix, Gonzalo i Javi Rodríguez; bronze, els medallistes a handbol

La Dinamarca de Nielsen és la nova campiona olímpica mentre que Aleix, Gonzalo i Javi Rodríguez guanyen el bronze a París / Foto: IHF

El Barça d'handbol ha tingut una nodrida representació del seu equip als Jocs Olímpics de París, amb bona part de la seva plantilla amb les seves respectives seleccions. I, al final, després de molts dies de lluita, això s'ha acabat traduint en quatre medalles per als culers. 

La més desitjada per a tothom se l'ha emportat la Dinamarca d'Emil Nielsen, que ha esclafat sense pietat la selecció alemanya en una final sense massa història (26-39). Així, el porter blaugrana ha guanyat un or olímpic que se suma al seu palmarès internacional, que ja contemplava un campionat del món i un subcampionat d'Europa, a més de tots els títols assolits amb els clubs, com la recent Champions League.

mini_Paris24_M_Bronze - Spain vs Slovenia_SP7_2796_SPS
Foto: IHF

Foto: IHF

A banda de Nielsen, també han pujat al podi per a recollir una medalla els tres culers de la selecció espanyola, que s'ha imposat en el duel pel bronze contra Eslovènia (23-22). Això significa que Aleix Gómez i Gonzalo Pérez de Vargas han guanyat el seu segon bronze olímpic després de l'aconseguit a Tòquio, mentre que Javi Rodríguez ha assolit el primer.

Per contra, qui s'ha quedat a les portes de fer-ho és l'extrem Blaz Janc, amb Eslovènia. Amb la derrota per la mínima contra Espanya, Janc no ha pogut guanyar una medalla que bé hauria fet justícia al seu campionat, que ha estat majúscul. Tant ha estat així que ha estat escollit dins l'equip ideal dels Jocs Olímpics, ja que cap altre extrem dret ha jugat al seu nivell a París.

mini_Paris24_M_Bronze - Spain vs Slovenia_SP9_7266_SPS
Foto: IHF

Foto: IHF

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut