Gràcies, Sergi!

Gràcies, Sergi!

El migcampista blaugrana s'ha acomiadat del club de la seva vida amb un emotiu acte de comiat celebrat a l'Auditori 1899

Més de la meitat de la seva vida vestint de blaugrana. Sergi Roberto va arribar el 2006 al FC Barcelona amb un somni: defensar la samarreta culer, i l'ha fet realitat superant totes les expectatives. De ser un noi de la Masia a arribar a debutar en el primer equip fins a convertir-se en el primer capità, agafant el relleu de llegendes com Puyol, Xavi Iniesta o Messi.

Aquest dimarts, el jugador ha posat un punt i a part a aquesta trajectòria amb el seu acte de comiat. Un esdeveniment plegat de companys d'equip, membres de la directiva, llegendes blaugrana i amics i familiars del protagonista que no han volgut faltar a una cita tan especial.

Polivalent, generós i llegenda del club

Un culer per sempre. Amb 25 títols i més de 350 partits a la seva esquena, Sergi Roberto deixa el Club després de divuit anys. Ja queda lluny aquell 10 de novembre del 2010 quan va posar-se les botes i va trepitjar la gespa del Camp Nou fent oficial el seu debut amb el primer equip.

_GP19299

Des d'aleshores ha deixat moment inoblidables, però el més recordat per a tots els culers és aquella famosa rematada amb la punta del peu a l'àrea petita que va culminar la històrica remuntada contra el PSG en el 6-1.

"El Barça és i serà el club de la meva vida"

Després d'una emotiva presentació i un vídeo recopilatori dels seus millors moments amb l'elàstica blaugrana, ha arribat el moment que el protagonista prengués la paraula. Mai és fàcil acomiadar-te del Club de la teva vida, i per a Sergi Roberto tampoc. De fet, el migcampista ha començat recordant els darrers comiats que ha viscut com a jugador i ha recalcat "que ara li tocava a ell".

 

Eternament agraït, el de Reus ha recordat el seu ingrés a la Masia i ha assegurat "que aquells anys van ser els millors de la meva vida". Ha assegurat que li "va permetre créixer com a persona i com a jugador", per això considera la Masia "com el cor d'aquest club".

Amb els ulls vidriosos ha volgut tenir un record per l'afició, a qui "està eternament agraït pel suport, per l'exigència i pels moments inoblidables". El discurs ha acabat amb unes paraules per a la família que han acabat fent caure les llàgrimes a tots els presents.

"Només tinc paraules d'agraïment"

Com culer, a vegades toca viure dies complicats, i el comiat de Sergi Roberto és un d'aquests. El president Joan Laporta ha volgut acabar amb unes paraules: "En Sergi ha estat una persona exemplar. Només tinc paraules d'agraïment pel teu compromís i la teva gratitud. El Barça és i serà casa teva".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut