Dani Olmo:

Dani Olmo: "Tornar al Barça era el meu somni"

Repassa les declaracions més destacades de l'entrevista de Barça One al futbolista egarenc

Un nen de la Masia que torna a casa. Dani Olmo és un culer més que, després d'emprendre un llarg viatge de deu anys lluny de la seva terra natal, ha retornat per  triomfar al club de la seva vida. Amb la presentació ja feta i a les portes del debut amb el primer equip, el futbolista egarenc ha explicat tots els detalls del seu fitxatge, com ha estat la seva tornada i com afronta aquesta temporada en una entrevista exclusiva a Barça One. A continuació, repassem les declaracions més destacades:

Un retorn especial

"Tornar al Barça era un somni. Tenia altres opcions, però per la manera  com el Club va afrontar el meu fitxatge, la iniciativa que va prendre... no m'ho vaig pensar".

"El Barça és casa meva; tinc la família i els meus amics a prop i tornar sempre és especial".

"Tant de bo pugui viure moment històrics amb aquesta samarreta, seria un somni".

"La tornada a l'Spotify Camp Nou és una motivació. Només he tingut l'oportunitat de jugar-hi una vegada, però ara tindré l'oportunitat de trepitjar el nou Estadi. Espero viure moltes alegries".

Un jugador versàtil i ambiciós

"La meva posició és la de mitjapunta, però em puc adaptar a moltes posicions. Jugui on jugui intentaré donar el màxim".

"Soc una persona ambiciosa, vull guanyar sempre, no vull perdre ni a les bales i això és el que vull fer al Barça, guanyar".

La Masia, un pilar fonamental

"A la Masia hi vaig passar anys molt bons, potser els millors de la meva vida. Considero el Barça casa meva, aquí hi vaig créixer i vaig convertir-me en futbolista".

"Vaig començar jugant de nou amb el 9 a l'esquena, però, a mesura que van anar passant els anys, també vaig jugar d'extrem i a Croàcia em van posar al mig del camp".

"En les dues etapes a l'Aleví jugo de nou, però a l'Infantil em comencen a canviar cap a la banda. Aquestes variacions t'ajuden molt a créixer".

Deu anys fora de casa

"En marxar lluny de casa, evoluciones i millores en un altre món. Al final, però, jo vaig créixer a la Masia i en tinc els valors, conec el futbol i la casa, però també vaig aprendre moltes coses en el meu pas per Croàcia i Alemanya. Ara bé, el futbolista és el mateix".

"Anar a Croàcia va ser un pas valent, però en tinc molt bons records. Allà em vaig acabar de formar i hi vaig passar més de cinc anys. Sempre, però, tenia al cap l'objectiu de tornar al Barça".

"Jugar a la Bundesliga em va fer millor futbolista. Gràcies a aquella experiència he pogut jugar a la Champions i també anar amb la selecció i guanyar la Nations League o l'Eurocopa".

Un equip amb molt futur i cares conegudes

"Hi ha jugadors que ja els conec de la selecció i, ara, poder jugar amb ells en un club, tot ho fa molt més fàcil. També tinc ganes de jugar amb els altres, com Frenkie, Lewandowski o Araujo".

"Tenim un equipàs i esperem donar moltes alegries a l'afició"

"Jo coneixia en Gavi i el Fermín de la Masia, però eren molt petits quan jo hi era. Ara, poder compartir el vestidor del primer equip és un somni".

"Lamine Yamal té un talent increïble, és un jugador excepcional i una persona molt propera".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut