Pedri, centenari a la Lliga

El canari suma el partit número 100 a la competició domèstica

27 de setembre del 2020. Jornada 3 de la Lliga Santander. El Barça rep el Vila-real en un partit que es decideix a la primera meitat amb un resultat de 4-0. A la segona part, Ronald Koeman aprofita per donar minuts als joves i, d'entre tots els canvis que fa, en destaca Pedri, que debuta oficialment amb disset anys i després d'una sorprenent pretemporada. D'aquell dia ja han passat gairebé quatre anys i 100 partits de Lliga.

El canari arriba a aquesta xifra rodona en el primer partit de Lliga de la temporada 2024/25 contra el València. Un duel on el migcampista ha sortit en el minut 63 substituint Ferran Torres i que ha acabat amb victòria blaugrana per 1-2.

16 gols i 7 assistències

El migcampista suma 100 duels, xifres extraordinàries. En 76 partits ha sortit com a titular i ha acumulat 6.781 minuts en total. A més, ha marcat 16 gols i ha repartit set assistències. I encara més, des del seu debut, només Robert Lewandowski (42) ha marcat més gols que el canari (16) entre els jugadors actuals a la competició.