El Barça de Joan Peñarroya inicia la pretemporada 2024/25

El Barça de Joan Peñarroya inicia la pretemporada 2024/25

La plantilla blaugrana al complet ha passat les respectives revisions mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El Barça de bàsquet ha iniciat un nou i il·lusionant curs. La pretemporada 2024/25 ha començat aquest dimecres amb les respectives revisions mèdiques als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ha comptat amb la presència de tots els jugadors que formaran la plantilla que dirigirà el nou tècnic Joan Peñarroya.

Els nouvinguts Kevin Punter, Justin Anderson, Chimezie Metu, Juan Núñez i Youssoupha Fall han conegut els seus nous companys, mentre que Dame Sarr també ha passat les proves mèdiques com un més de la plantilla que completen Àlex Abrines, Tomas Satoransky, Nico Laprovittola, Jan Vesely, Willy Hernángomez, Joel Parra, Jabari Parker i Darío Brizuela.

Aquest últim ha confessat que afronta “el primer dia d’escola” amb “moltes ganes d’estar aquí, per tornar a veure els companys, conèixer l’entrenador i els nous jugadors”. Segons el jugador basc, ara comença la preparació d’una “temporada molt llarga i amb molts partits”. “L’hem d’afrontar amb tranquil·litat, començant amb bon peu i treballant bé. Sabem que no hem tingut el descans necessari i ens hem de cuidar molt”.

L’equip farà aquest dijous el primer entrenament al Palau Blaugrana. Les sessions de gimnàs i de pista s’aniran succeint fins al dijous 29, quan l’equip viatjarà fins a la localitat xinesa de Hangzhou per fer-hi una estada de pretemporada fins al 5 de setembre. A la Xina jugarà contra els Beijing Ducks (diumenge, 1 de setembre, a les 13.30 hora de Barcelona) i el Bàsquet Girona (dilluns, 2 de setembre, a les 13.00 hora de Barcelona).

Segons Brizuela, aquest viatge s’afronta com un repte. “És una prova que ens farà jugar dos partits després d’un viatge molt llarg, que és el que ens trobarem durant la pretemporada”. Serà un viatge diferent i un repte durant la pretemporada per afrontar després els dos primers títols”. “Hem de preparar-nos ràpid per afrontar bé els dos primers títols de la Lliga Catalana i de la Supercopa”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut