Human Mobile Devices, l’empresa de telèfons intel·ligents més gran d'Europa, es converteix en nou Global Partner del FC Barcelona

Human Mobile Devices, l’empresa de telèfons intel·ligents més gran d'Europa, es converteix en nou Global Partner del FC Barcelona

El fabricant europeu signa un acord amb el Club que inclou drets d'associació amb els equips de futbol masculí i femení i la resta de seccions esportives professionals

El FC Barcelona ha ampliat el seu ecosistema de patrocinadors incorporant Human Mobile Devices (HMD) com a Global Partner, Official Mobile Phones Partner i Smart Phones Partner. Aquest fabricant de telèfons mòbils innova en l'àmbit tecnològic creant terminals funcionals, sense xarxes socials, per ajudar a reduir el temps de consum de pantalla i desenvolupa telèfons intel·ligents reparables, elegants i tan senzills d'arreglar que aquest procés es pot fer des de casa.

 

Fundada el 2016, Human Mobile Devices (HMD) està present en més de 200 països. El 2023 va vendre 400 milions d'unitats dels seus terminals.

L’acord d’aquesta marca amb el FC Barcelona té caràcter plurianual i preveu drets d’associació amb els primers equips masculí, femení i els equips de les seccions professionals. Això, entre altres aspectes, implica tenir accés als esportistes i a les esportistes per produir  continguts gràfics i audiovisuals, a més de tenir visibilitat de marca durant els partits i en actius digitals.

Les sigles HMD corresponen a Human Mobile Devices (Dispositius Mòbils Humans), una empresa innovadora i disruptiva en l’àmbit tecnològic, a la qual li agrada fer les coses de manera diferent. Una marca que té com a prioritat les persones i que desenvolupa productes que milloren la vida dels seus clients i els connecten d’una manera natural i adequada. A més de les persones, la sostenibilitat és també una de les seves prioritats. HMD ha rebut per tercer any consecutiu la qualificació Platinum Ecovadis, la màxima puntuació en un premi de sostenibilitat, una fita que cap altre fabricant de telèfons ha aconseguit.

Declaracions de Juli Guiu, vicepresident de l'Àrea de Màrqueting del FC Barcelona:

"Reimaginar el futur i treballar per a la propera generació, tant d’afició com d’esportistes, forma part del que defineix la cultura del FC Barcelona; per tant, associar-nos amb una empresa que abraça aquesta visió, com HMD, és un moviment natural per a nosaltres. A més, com que la sostenibilitat és un dels principals pilars del pla estratègic del Club, esperem començar a construir sinergies entre dues organitzacions que volen posar la cura de les generacions futures al centre de la seva activitat”.

Declaracions de Lars Silberbauer, director de màrqueting de Human Mobile Devices:

“Quan es tracta de creativitat i innovació esportiva, simplement, no pots oblidar-te del FC Barcelona. El Club sempre ha apostat per una mentalitat fresca, per la bellesa i per l'estil, i en això coincidim pel que fa a la tecnologia. I de la mateixa manera que el FC Barcelona apropa la gent i, òbviament, és més que un club, nosaltres també. Tots els dispositius que fabriquem estan dissenyats per millorar la vida de les persones i crear connexions. Soc aficionat al FC Barcelona des de fa molt de temps, des que Michael Laudrup es va incorporar al Club l'any 1989. Encara en soc fan i em fa molta il·lusió anunciar aquest acord com a seguidor del Barça. Estem impacients per treballar amb el Club i amb els culers per fer coses sorprenents plegats.

D'acord amb l'esperit disruptiu de Human Mobile Devices, hem anunciat el nostre acord d’una manera diferent a la majoria, que inclou un avançament del nostre proper nou telèfon intel·ligent amb una càmera èpica, el HMD Skyline en Blue Topaz.”

Sobre HMD

Som Human Mobile Devices (Dispositius Mòbils Humans) i comencem per ajustar-nos al que realment vol la gent. Els nostres consumidors senten passió pel planeta, sovint se senten inundats per la sobrecàrrega digital i estan pendents del seu pressupost. És per això que estem encantats de ser el fabricant de telèfons intel·ligents més gran d'Europa, defensant la reparació de telèfons a casa, tenint cura del consum digital. Aquest any, presentarem una nova cartera de dispositius mòbils originals de Human Mobile Devices, així com telèfons Nokia i noves col·laboracions engrescadores.

Per obtenir més informació, consulteu www.hmd.com

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut