El Reial Madrid serà el rival a la semifinal de la Supercopa 2024

El Reial Madrid serà el rival a la semifinal de la Supercopa 2024

La plantilla blaugrana comença els entrenaments al Palau i ja té a l’horitzó el Clàssic que es disputarà el dissabte 21 de setembre a Múrcia (18.30 hores)

El Barça de bàsquet ha sabut quin serà el rival a la semifinal de la Supercopa: el Reial Madrid. El partit es disputarà el dissabte 21 de setembre a les 18.30 hores al Palacio de los Deportes de Múrcia. La segona semifinal serà entre el Múrcia i l’Unicaja, es disputarà a les 21.30 hores i els dos vencedors es veuran les cares en la final del diumenge 22, a les 20.00 hores. “És bo per a nosaltres tenir un enfrontament amb un equip com el Madrid. Hem d’estar més ben preparats que la temporada passada i per això comencem amb moltes ganes i hem d’estar a punt”, afirma Nico Laprovittola.

El quadre de la Supercopa 2024 és idèntic al de la Supercopa. En aquesta ocasió, el conjunt blaugrana espera poder passar les semifinals i aconseguir un títol que es resisteix des del 2015. El sorteig, fet aquest dijous a Múrcia, ha comptat amb la presència de Manolo Flores, membre d’honor de la secció blaugrana.

Primer entrenament al Palau Blaugrana

Després de les proves mèdiques passades dimecres, la plantilla de Joan Peñarroya ha fet, aquest dijous, el primer dia de treball al Palau Blaugrana. Els jugadors han completat una intensa sessió amb test físics al gimnàs i a la pista. Les sessions de treball s’aniran succeint durant els propers dies a Barcelona fins a l’estada de pretemporada a Hangzhou (entre el 29 d’agost i el 5 de setembre).

Després del primer dia de treball, Nico Laprovittola ha destacat que “tenim molta gent nova, hem renovat el vestidor i estem amb molt bona energia i molta il·lusió per començar”.

“Estem amb molt bona energia per començar”

Nico Laprovittola

El jugador argentí ha començat la quarta temporada com a blaugrana, i assegura que “estar al Barça et motiva a donar el màxim des del primer dia. Hem de donar el màxim en cada entrenament i hem de connectar amb els nous companys i el sistema de joc”.

Sobre els nous jugadors, Lapro ha destacat que “estan igual d’il·lusionats que nosaltres. Són gent amb experiència en diferents Lligues i també hi ha Juan Núñez, que ens portarà una frescor de què podrem gaudir”. “Tenim moltes ganes de començar”. I sobretot, diu, “tenim moltes ganes del Palau”. “La gent sempre està amb nosaltres i hem de connectar amb ells des del primer moment”. El primer partit en el feu barcelonista es jugarà el diumenge 29 de setembre (12.30 hores), en la primera jornada de l'ACB davant el Coviran Granada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut