UE Sarrià - Barça: A la final amb protagonisme compartit (20-39)

Carlos Ortega ha fet debutar fins a set jugadors en el triomf de semifinals de la Supercopa de Catalunya: cinc de la base i els incorporats Palomino i Bazán

El Barça ha fet els deures en la seva visita a Sarrià de Ter (20-39) en la disputa de les semifinals de la Supercopa de Catalunya ITEGRA. En el primer partit de la temporada 2024/25, els blaugrana han portat a la pista el treball dels darrers dies en els entrenaments, amb un primer test amb moltes estrenes contra la UE Sarrià.

Com era de preveure, Carlos Ortega ho ha aprofitat per distribuir els minuts i per veure en acció moltes cares noves. A la primera meitat ja havien debutat fins a sis jugadors. Juan Palomino ha redebutat després de tornar de la cessió a Logronyo, mentre que Antonio Bazán, en dinàmica amb l'equip durant la seva estada a Barcelona per exercir de metge resident, també ha gaudit dels seus primers minuts.

Juntament amb ells, també s'han estrenat els joves Carlos Pueyo, Roger Giner, Anselmo Collado i Jan Blas, en una primera meitat que, tot i l'enorme rotació, no ha afectat el bon rendiment dels blaugrana, amb un clar avantatge al descans (8-17). A la segona meitat s'ha viscut el debut que faltava. El porter Pol Quiroga, a més, natural de Sarrià de Ter, ha sortit al descans i ha jugat els seus primers minuts a la porteria del Barça a casa seva. Així, ha tingut temps de participar amb algunes aturades per ampliar un triomf que s'ha acabat tancant amb el 20-39 definitiu.

Amb el bitllet per a la final, només falta saber el rival, que sortirà del partit entre el Molins de Q-H Molins i el Fraikin Granollers que es disputa aquest divendres. El guanyador es veurà les cares amb el Barça el dimecres 28 d’agost, a les 20.30 h, a Esplugues de Llobregat.