Juan Piera s’incorpora al Barça Atlètic

Juan Piera s’incorpora al Barça Atlètic

El davanter barceloní, que ha estat en període de prova durant la pretemporada, arriba lliure i signa per una temporada, fins al 30 de juny del 2025

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador Juan Piera per a la seva incorporació al Barça Atlètic. El davanter barceloní ha estat en període de prova durant la pretemporada del filial blaugrana i signa per una temporada, fins al 30 de juny del 2025.

Nascut el 20 d’octubre del 2004 a Barcelona, Piera es va formar en les categories inferiors de la UE Sants i el Jàbac i Terrassa abans d’arribar al CF Damm, on va completar l’etapa juvenil. La temporada 2023/24, la primera com a sènior, la va disputar amb l’Atlètic Balears, on va competir en el grup 2 de Primera Federació.

Piera ha disputat alguns minuts durant la pretemporada del Barça Atlètic, i aquest divendres s’ha vestit de blaugrana a l’Estadi Johan Cruyff, ja com a futbolista del filial blaugrana.

En les seves primeres declaracions com a jugador blaugrana, Piera ha confessat ser del Barça des de petit, i que espera amb moltes ganes l'inici de la competició "per defensar l'escut".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut