Barça - AC Milan: Obren el teló amb triomf (2-0)

Un gol d'Ewa Pajor i un d'Alexia han donat la victòria al combinat culer que ha viscut una autèntica festa en la 4a edició femenina del Trofeu Joan Gamper

Els i les culers han omplert les grades de Johan Cruyff per celebrar la Festa del Gamper! L'equip els ha tornat el regal amb una victòria davant del Milan (2-0) en un duel que ha donat el tret de sortida a la temporada 2024/25.

El feu blaugrana ha presentat l'aspecte de les grans ocasions per presenciar la presentació de l'equip i el primer duel a casa. Més de 5.500 persones han omplert les grades del camp que ha vibrat en veure les seves ídols en acció.

Connexió noruega-polonesa

Tot i ser un amistós, el combinat de Pere Romeu ha sortit amb la mateixa fam de guanyar de sempre. Les ocasions blaugranes han caigut des de ben d'hora i al minut 17 ha arribat el primer i únic gol de la primera meitat.

La connexió noruega-polonesa entre Graham i Pajor ha significat la primera diana del curs al Johan Cruyff. Centrada mil·limètrica de Caroline que Ewa defineix amb una rematada de cap picada imparable per a la portera italiana (1-0, min 17). El gol ha estat el quart de la nova davantera del Barça en la pretemporada: un contra el Hoffeneim i dos contra el Montpeller.

Tot i que sense recompensa, l'equip barceloní ha continuat buscant el gol. Un clar exemple han estat les rematades. Vuit pel cantó blaugrana, set d'elles entre els tres pals per cap del conjunt de Milà.

Domini sense moviments

El segon temps ha estat una continuació del primer. La pilota ha estat sota domini blaugrana, que ha generat ocasions, però no ha tingut l'encert necessari. El Milan no ha pogut aprofitar la "sequera de punteria" culer perquè el seu atac ha estat neutralitzat per un bon treball defensiu. El gol, però ha estat molt a prop, primer amb un pal de Graham i després amb una diana anul·lada per un fora de joc inexistent de Celia Segura.

Alexia, protagonista de l'espectacle final

Tot i sortir en el minut 83, la capitana del Barça ha estat una de les estrelles del duel. L'afició ja està acostumada a autèntic golassos de la migcampista, però la diana a les acaballes del Trofeu Joan Gamper ha estat una autèntica obra d'art. La de Mollet del Vallès ha vist la portera del Milan avançada i amb l'esquerra ha aixecat la pilota des d'una mica més enllà del migcamp. Una polsada d'espectacle per firmar la primera victòria a casa (2-0).