Ewa Pajor, jugadora Estrella del Trofeu Joan Gamper 2023

Ewa Pajor, jugadora Estrella del Trofeu Joan Gamper 2023

La flamant nova davantera del FC Barcelona s'ha endut la votació després de ser l'autora del primer gol blaugrana

Estrella per a Ewa Pajor. La davantera blaugrana s'ha alçat amb el trofeu que l'acredita com a millor jugadora del partit. I és que el Gamper Femení és sinònim de festa, i en aquesta quarta edició no ha estat una excepció. El combinat de Pere Romeu han fet una gran actuació on un dels màxims exponents ha estat el gol de la polonesa a la primera meitat.

Les tres estrelles anteriors

Tan sols quatre jugadores tenen aquest guardó que va començar el seu camí el curs 2021/22, quan el Barça Femení va jugar el seu primer Gamper de la història. En aquella jornada d'estrenes, Jennifer Hermoso va alçar el trofeu en forma d'estrella. La temporada 2022/23, Patri va agafar el relleu daurat després marcar dues dianes; el 2-0 i el 3-0 de la golejada barcelonista al Montpeller (6-0).

En el curs passat (23/24) va ser Mapi qui va rebre la nominació en marcar el cinquè i definitiu gol en el duel contra la Juventus (5-0). Ara, Ewa Pajor s'afegeix a la llista selecta de jugadores després de demostrar el seu gran nivell en la Festa del Gamper 2024/25.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut