Fermín, entre els 23 convocats contra l'Athletic

Fermín, entre els 23 convocats contra l'Athletic

Dani Olmo també forma part de la convocatòria, a l'espera de saber si es pot inscriure a LaLiga per a poder debutar

Partit dels grans, a la segona jornada de la Lliga, amb la visita de l'Athletic Club a Montjuïc. El Barça 24/25, que va debutar amb victòria a Mestalla, vol fer el mateix en el primer duel oficial com a locals, contra un equip històric, vigent campió de la Copa del Rei i que disputarà l'Europa League aquesta temporada.

Tot i haver aterrat fa poc, Hansi Flick és plenament conscient del potencial dels biscaïns, com va advertir a la roda de premsa, i buscarà la forma de disposar el millor equip possible per a acabar sumant els tres punts i començar la Lliga amb un 6 de 6.

Per al partit, el tècnic alemany ha confeccionat una llista de convocats d'un total de 23 futbolistes, entre els quals no s'inclou Andreas Christensen, que pateix una tendinopatia a l’Aquil·les esquerre. Per contra, sí que entra Fermín, després de tornar de les merescudes com a campió d'Europa i or olímpic. I, també, l'esperat Dani Olmo, tot i que pendent de poder-lo inscriure a la Lliga abans del partit.

Al complet, la convocatòria és la següent: Ter Stegen, Cubarsí, Balde, I. Martinez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, Pablo Torre, Fermín, M. Casadó, Pau Víctor, Lamine Yamal, Olmo*, Kounde, Eric, Astralaga, Bernal, ⁠Alex Valle, H. Fort, Gerard Martín i S. Domínguez.

*Pendent de la seva inscripició a LaLiga

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut