Comença la Gira pels Estats Units

Comença la Gira pels Estats Units

Un total de 26 jugadores formaran part de la Gira per San Francisco i Dallas

El Barça Femení ha marxat aquest migdia cap als Estats Units per disputar dos partits amistosos contra el Bay FC (27-28/8), equip on actualment milita l’exblaugrana Oshoala, i el Dallas Trinity (30-31/8).

L’expedició blaugrana tindrà un total de 26 futbolistes, tot i que quatre d’elles viatjaran el dilluns. Pere Romeu comptarà des d’avui amb Gemma, María León, Jana, Marta, Pina, Graham, Alexia, Patri, Aitana, Rolfö, Pajor, Kika, Vicky, Walsh, O. Batlle, Engen, Brugts, Roebuck, Caño, Schertenleib, Celia Segura i Szymczak

Per la seva banda, Paralluelo i Cata Coll s’han exercitat a la Ciutat Esportiva aquest cap de setmana per seguir amb la seva preparació i fer front a les seves molèsties i s’incorporaran dilluns als Estats Units. També les acompanyaran les jugadores del filial Clara Serrajordi i Natalia Escot.

Els partits

El Barça s’enfrontarà al Bay FC al PayPal Park la matinada del 27 al 28 d’agost -4 del matí hora catalana-. Les de Pere Romeu es retrobaran amb l’exblaugrana Asisat Oshoala, així com amb jugadores de primer nivell com Kundananji i Deyna Castellanos, entre d’altres. 

La matinada del 30 al 31 d’agost, a les 2.30 hora catalana, el Barça visitarà el Dallas Trinity al majestuós Cotton Bowl. L’equip de Texas, de nova creació, disputarà el seu primer partit en aquest estadi contra el Barça.

A més dels partits, l’equip farà tres sessions d’entrenament entre San Francisco i Dallas, a més de diferents actes comercials.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut