Nordhorn-Lingen - Barça: Tercers classificats de la Premium Cup (27-39)

El Barça tanca amb victòria la seva participació a la Premium Cup contra l'equip amfitrió del torneig

Punt final a la participació blaugrana a la Premium Cup. En la final de consolació, el Barça s'ha imposat a l'equip local del Nordhorn-Lingen (27-39) i tanca en tercera posició la seva presència en un torneig amistós que segueix donant minuts de preparació als de Carlos Ortega abans de l'inici de la temporada.

Amb l'absència per precaució de Hampus Wanne, amb molèsties a l'espatlla, ha començat un duel que ha tingut poca igualtat. En els primers minuts sí, amb Domen Makuc assumint el protagonisme blaugrana en el tram inicial, però els locals mantenint un bon to d'encert i d'intensitat. Fins que el talent culer, i Gonzalo sota pals, han començat a fer acte de presència, a la pista i al marcador.

Partit sota control

Així, a mitjans de la primera meitat, els blaugrana s'han arribat a distanciar fins als deu gols (9-19), quan s'han trobat amb una bona reacció local i un parcial de quatre gols seguits per a maquillar el marcador al descans (13-20). La segona meitat no ha tingut una competitivitat pel signe del partit, que ja estava definit, però ha estat mitja hora més de rodatge i de proves per a Carlos Ortega.

Unes proves que han deixat bones sensacions, amb Frade (6), Ariño (5) o Petar Cikusa (7), encertats en atac, i amb un Nielsen que ha demostrat perquè és campió olímpic. Amb això, la diferència s'ha mantingut bastant estable, fins a la diferència de dotze dianes (27-39) al final dels 60 minuts de joc i de l'actuació culer en un cap de setmana intens a Alemanya.

Fitxa del partit

Nordhorn-Lingen: 27
Barça: 39

Nordhorn-Lingen: Budalic, Lux (5), Kalafut (1), Zintel (3), Pöhle (1), Sokolic i Bandlow (2) - set inicial - Jaeger (3), Stricker, Marschall (2), Sajenev (2), Lügering, Visser, Ruddat (1), Firnhaber (3), Erlingsson (4) i Van der Merve.

Barça: P. de Vargas, Janc (4), Richardson (2), Makuc (5), Frade (6), N'Guessan (3) i Ariño (5) - set inicial - Bazán (1), Carlsbogard (1), Mem (1), Jan Blas, Aleix, Petrus, Pueyo, Palomino (2), Cikusa (7), Javi Rodríguez (2) i Nielsen.

Parcials: 2-3, 4-5, 6-10, 8-14, 9-19, 13-20 / descans / 15-25, 19-29, 22-32, 24-35, 25-37, 27-39.