Barça One emet en directe els partits del USA Tour del Femení

Barça One emet en directe els partits del USA Tour del Femení

Les cites són el 28 d’agost, contra el Bay FC, a les 4.00 de la matinada i el 31 d’agost, també de matinada, a les 2.30, contra el Dallas Trinity

Barça One es bolca en la gira nord-americana que aquesta setmana porta el primer equip femení als Estats Units per disputar dos partits amistosos. Serà una gran oportunitat per escalfar motors de nou de cara a l’inici de la Lliga F, previst per al cap de setmana del 7 i 8 de setembre que portarà les jugadores de Pere Romeu a enfrontar-se contra el Deportivo de la Corunya.

Per anar fent boca abans de l’estrena de la competició regular, la plataforma de streaming gratuïta del FC Barcelona emetrà en directe els dos enfrontaments programats en aquesta gira de pretemporada. El primer serà el 28 d’agost, contra el Bay FC, a les 4.00 de la matinada i el segon el 31 d’agost a les 2.30, també de matinada, contra el Dallas Trinity (hores catalanes). Com és habitual, els dos partits es podran seguir amb locucions disponibles en tres idiomes (a càrrec de Roger Mateu en català; d’Irati Vidal en castellà; i de Duncan Bishop en anglès).

Seguiment de l’equip i continguts relacionats

Durant l’estada de les jugadores als Estats Units un equip d’enviats especials de Barça One, encapçalat per Mireia Germán, farà un exhaustiu seguiment del dia a dia de les jugadores; uns continguts que es podran seguir a través del Barça Notícies, a les 19.00 hores.

Per completar l’oferta de continguts vinculada al Femení, Barça One promocionarà durant aquests dies en la seva plataforma diverses sèries i documentals que tenen com a protagonistes les jugadores de Romeu. Entre aquests continguts destaquen: Nascudes per guanyar, Matchday: Reines del futbol, El pòquer del Femení 23/24 o l’entrevista a Alexia Putellas amb motiu de la seva renovació, entre altres produccions.

Barça One, disponible ara també a tot Llatinoamèrica

Els partits de la gira i els seus continguts relacionats es podran veure des de molts punts del planeta, ja que Barça One està disponible a través de Smart TV i dispositius intel·ligents a tot Europa, els Estats Units i a partir d’ara també a tot Llatinoamèrica. Una nova expansió territorial que referma un projecte que democratitza els continguts audiovisuals del Club oferint-los de franc, a escala global, com mai s’havia vist fins ara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut