Els cinc fitxatges del bàsquet, presentats

Els cinc fitxatges del bàsquet, presentats

En un acte a l'Auditori 1899, s'han presentat les cinc noves incorporacions del combinat de Peñarroya amb la presència del president, Joan Laporta

Tret de sortida a la temporada 2024/25 del Barça de bàsquet. Després d'iniciar els entrenaments el dijous 22 d'agost, ha estat el torn de presentar els nous fitxatges de l'equip abans d'arrencar els partits de pretemporada i la competició oficial.

Kevin Punter, Justin Anderson, Juan Nuñez, Chimezie Metu i Youssoupha Fall han estat presentats a l'Auditori 1899 amb la presència del president Joan Laporta, el vicepresident Rafel Yuste, el directiu responsable de la secció de bàsquet, Josep Cubells, i el mànager de la secció, Juan Carlos Navarro , a més del nou entrenador, Joan Peñarroya. Els flamants nous fitxatges de l'equip han mostrat les seves ganes i il·lusió de defensar la samarreta blaugrana i de començar la temporada. Abans, però, el president ha pres la paraula per donar-los la benvinguda i agrair-los la voluntat de venir al Barça.

"Un equip per tornar a enamorar els culers"

A més, Joan Laporta també ha remarcat el "compromís que han assumit tant l'entrenador com els cinc nous fitxatges en venir al Club". El president ha fet èmfasi quan ha dit que "el Barça és un equip multidisciplinari, on el bàsquet és una de les seccions més importants". És per aquest motiu que els fitxatges que s'han fet "són cinc jugadors de gran talent, que formaran part d'un equip que tornarà a enamorar els barcelonistes".

Tot seguit ha pres la paraula, Josep Cubells, que ha volgut lloar les habilitats dels nous jugadors: "Són uns grans fitxatges, són referents, aportaran molt a l'equip i segurament sorprendran". A més, ha expressat la seva il·lusió per l'inici de la temporada, ja que veu "cinc cares noves que s'incorporen a un equip que impressiona".

La sang jove de Juan Núñez

Juan Núñez aterra al Barça amb l'objectiu de divertir-se i fer gaudir els aficionats. El jove base ha explicat que creu que pot aportar "frescor a l'equip", ja que es tracta d'un jugador jove amb ganes de guanyar-se un lloc. A més, ha agraït la voluntat del Club i de l'entrenador en el seu fitxatge i ha expressat les seves ganes "de retornar l'aposta i la confiança que han dipositat en ell".

"Vull ser el màxim anotador de l'equip"

El nord-americà té ganes de jugar al Palau Blaugrana. Així ho ha expressat en la presentació en l'Auditori 1899. L'escolta ha explicat que la temporada passada "ja hi va poder jugar com a visitant i va quedar impressionat de l'ambient". A més, ha explicat que té moltes ganes que comenci la temporada, un curs en què "es vol convertir en el màxim anotador de l'equip".

_MGA8854

 

L'ambició de Justin Anderson

Les sensacions de Justin Anderson són bones. Segons l'aler, "aquesta temporada serà molt important". Té les expectatives altes i això vol traduir-ho en "guanyar tot el que es pugui amb aquest fantàstic equip".

Metu, il·lusionat de ser a Barcelona

"He anat a parar al millor equip possible". Així ha començat la seva intervenció Chimezie Metu que està "molt il·lusionat per començar la seva primera experiència en un club europeu". També ha recordat el moment en què va rebre la trucada del Club: "vaig somriure. Només puc estar content que se m'hagi presentat aquesta oportunitat".

Fall: defensa en estat pur

Un pivot d'altura, literalment. El jugador fa 2,22 metres, una alçada que li permet ser letal sota cistella i, a la vegada, molt contundent en defensa. De fet, el senegalès ha declarat que pot aportar a l'equip "molta defensa, intensitat i ganes de guanyar títols".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut