Rayo Vallecano - Barça: Amb ganes de més

Rayo Vallecano - Barça: Amb ganes de més

El Barça, l'únic equip que ha guanyat tots els partits que ha disputat, pot posar-se líder en solitari, si és capaç de guanyar a Vallecas

La temporada ha començat d'una manera il·lusionant per al FC Barcelona de Hansi Flick. Dos partits, dues victòries i bones sensacions per arrencar el curs 2024/25. Ara, a més, el calendari té preparada la primera jornada intersetmanal, amb una visita exigent a Vallecas (dimarts, 27 d'agost - 21.30 hora de Barcelona), per diversos motius.

El Rayo debuta a casa amb quatre punts de sis

El Rayo Vallecano també ha començat la Lliga a un molt bon nivell, i acumula quatre punts aconseguits amb la victòria al camp de la Reial Societat i l'empat a Getafe. És a dir, no han perdut, i encara no han jugat a casa. Ho faran en aquesta jornada 3, amb la visita d'un Barça que sempre genera la màxima expectació, en un partit on hi haurà un altre gran reclam.

James fitxat, però no jugarà

Els madrilenys, en l'any del seu centenari, acaben de fer oficial un gran fitxatge, amb la incorporació de James Rodríguez. El colombià, escollit millor jugador de la Copa Amèrica d'aquest estiu, encara no debutarà, atenent a les paraules del tècnic Iñigo Pérez en la prèvia, però de ben segur que estarà l'estadi i captarà l'atenció de les càmeres. Tot i aquests condicionants, el Barça faria bé d'aïllar-se de tot l'embolcall i centrar-se purament en l'aspecte esportiu.

Hi haurà rotacions?

L'equip que entrena Hansi Flick ha de seguir demostrant tots els arguments futbolístics que ha evidenciat tenir en aquestes dues jornades. Només tres dies després del partit a l'Estadi Olímpic, un dels grans dubtes en la prèvia del partit és saber si Flick optarà per fer algunes rotacions o, per contra, seguirà confiant en el que de moment li està donant fruits. A més, cal recordar que, després del partit de Vallecas, el Barça rebrà un acabat de pujar de categoria com el Valladolid, en l'últim partit abans de la primera aturada per seleccions de la temporada.

La convocatòria

Amb aquest escenari, Hansi Flick ha confeccionat una llista de 22 futbolistes, amb la baixa d'Eric Garcia, que té una fascitis plantar al peu dret. El temps del seu retorn als entrenaments vindrà marcat per la seva evolució.

Així, la convocatòria al complet és la següent: Ter Stegen, Cubarsí, Balde, I. Martinez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, Pablo Torre, Fermín, M. Casadó, Pau Víctor, Lamine Yamal, Olmo, Kounde, Astralaga, Bernal, H. Fort, Gerard Martín, S. Domínguez i Andrés Cuenca, que s'estrena en una convocatòria.

Ser líders en solitari

A efectes classificatoris, el Barça i el Celta eren els únics dos equips que començaven la jornada am unb ple de victòries, però els gallecs van obrir aquesta tercera jornada amb una espectacular derrota (4-3) a l'Estadi de la Ceràmica de Vila-real. Amb això, els culers són, ara, l'únic equip que, si guanya el seu partit, pot posar-se líder en solitari de la taula. Un al·licient més per sortir amb tot a Vallecas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut