El Barça inaugura la seva segona Barça Store a Madrid

El Barça inaugura la seva segona Barça Store a Madrid

La botiga estarà ubicada a la T4 de l’aeroport de Madrid Barajas i es converteix en l’únic club amb botiga pròpia a l’aeroport madrileny

La xarxa de botigues del Barça segueix creixent i el president Joan Laporta, el vicepresident Rafa Yuste, els directius Josep Ignasi Macià i Joan Soler, i el membre del Gabinet de Presidència, Enric Masip han aprofitat el viatge del primer equip pel partit amb el Rayo Vallecano per inaugurar de manera oficial la segona Barça Store que el Barça té a Madrid. La primera va ser oberta al desembre del 2022 i està entre les botigues blaugranes que més factura de totes les que el Club gestiona al 100 %. La Barça Store de Madrid (C/ Arenal 9) està en ple centre de la ciutat i en una localització excepcional com és l’històric Palacio de Gaviria, a tocar de la coneguda plaça de la Puerta del Sol, i es convertirà en la primera botiga pròpia fora de Catalunya. 

 

La nova botiga tindrà 140 metres quadrats de productes del Barça i estarà ubicada a la planta 1 de la Terminal 4 de l’aeroport madrileny. Amb aquesta nova obertura el Barça serà l’únic club de futbol que tindrà una botiga pròpia a l’aeroport de Madrid Barajas. L’aeroport madrileny és l’aeroport amb més passatgers de l’estat espanyol i el Barça espera que la Barça Store de la T4 es converteixi en una ubicació on els barcelonistes d’arreu del món puguin adquirir des de les equipacions de joc fins a les d’entrenament, a més de les col·leccions exclusives 100 % Barça dissenyades per als culers de totes les edats i tota mena de marxandatge relacionat amb el Club. 

Un negoci en expansió   

Amb la obertura de la botiga a la T4 d’avui el FC Barcelona té actualment 14 Barça Store gestionades al 100% pel FC Barcelona, vuit de les quals van ser inaugurades durant la temporada 2022/23. Entre aquestes destaquen les botigues de Canaletes, de passeig de Gràcia o la de la Sagrada Família ubicades totes en llocs estratègics de la ciutat de Barcelona.  A més, el Club també té diferents botigues al Corte Inglés, dues a Barcelona, una a Diagonal, una altra a plaça Catalunya, i dues a Palma. 

El juny del 2018, el Barça va assumir-ne directament la gestió creant BLM (Barça Licensing & Merchandising), amb l’objectiu de recuperar el control directe de la marca i de l’explotació dels seus drets de marxandatge per poder continuar amb la seva expansió global i avançar en el seu pla d’expansió del negoci retail.

_GP13518

14 botigues pròpies i quatre franquiciades 

Així doncs, el Club té les següents Barça Store en règim de gestió directa:   

Spotify Camp Nou, Canaletes, Passeig de Gràcia, Madrid, T4 Madrid Barajas, Centre Comercial Arenas, Poble Espanyol, Barça Store & Exhibition Sagrada Família, Westfield La Maquinista, Parc Central Tarragona, Aeroport T1 (Barcelona), Aeroport T2 (Barcelona), La Roca Village i Maremàgnum   

A banda de les 14 esmentades prèviament, el Barça té quatre botigues més en règim de franquícia localitzades a Palma, Salou, Platja d’Aro i la ronda Universitat de Barcelona.  

Renovació de la T2 Barcelona

Recentment la Barça Store que el Club tenia a la T2 ha canviat d’ubicació i ara està situada en un lloc més cèntric i on els passatgers que viatgin tindran més facilitats per adquirir qualsevol producte Barça. Aquest canvi es produeix a causa dels canvis que AENA ha decidit impulsar per tal de millorar el servei als viatgers que surtin de l’aeroport català, el segon més important de tot l’Estat. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut