Immillorable debut de Dani Olmo

Immillorable debut de Dani Olmo

El jugador de Terrassa ha tornat a vestir la samarreta del Barça 10 anys després i s'ha estrenat amb el gol que ha donat el triomf contra el Rayo

Els somnis a vegades es compleixen. I Dani Olmo ho pot ben dir. El jugador de Terrassa, que va marxar del futbol base del Barça amb 16 anys cap al Dinamo de Zagreb, ha pogut tornar a defensar la samarreta culer, després del seu retorn a casa. 

Ho ha fet a l'estadi de Vallecas aquest dimarts 27 d'agost, contra el Rayo, en el partit de la jornada 3 de la Lliga. No ha estat titular, però ha entrat en el minut 46. I, a partir d'aquí, ha passat a ser el protagonista i l'MVP.

Primer, perquè la seva presència sobre la gespa ha estat determinant per a la millora dels de Flick en la segona meitat. De fet, en el minut 58 s'ha topat contra el travesser, però al 60 ha obert el joc perquè Raphinha fes l'assistència a Pedri en l'empat a un.

Debut amb gol

Malgrat tot, la nit d'estiu encara li reservava un moment encara millor, perquè en el minut 82 ha pogut fer el que somiava des de feia molt de temps: marcar amb la samarreta del Barça. Ho ha fet després de rebre una passada de Lamine Yamal, fintar el seu defensor, controlar i xutar des de dins l'àrea per batre Cárdenas.

"Tenia moltes ganes de debutar. I ho he fet d'una manera immillorable. M'he sentit molt bé, amb molta il·lusió, i marxo molt content per haver pogut ajudar l'equip en un camp en què feia anys que no guanyàvem", ha comentat després del partit. 

I és que Dani Olmo recordarà sempre aquest 27 d'agost, el dia en què, per fi, ha pogut tornar a vestir els colors de la seva vida.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut