Bay FC - Barça : Estrena amb triomf (2-5)

El combinat de Pere Romeu ha guanyat amb contundència el primer duel de la gira pels Estats Units

Maneta, victòria i a pel següent duel. El FC Barcelona ha derrotat el Bay FC (2-5) en el primer duel de la gira pels Estats Units amb una golejada. Ara bé, el triomf no ha estat una feina fàcil, ja que les blaugranes han hagut de remuntar fins a dues vegades per acabar emportant-se el duel.

Les culers van començar la gira després d'haver fet una gran pretemporada amb victòries contra el Hoffenheim (1-5), el Montpeller (5-0) i l'AC Milan al Trofeu Joan Gamper (2-0) i la ratxa victoriosa ha continuat al PayPal Park de San José (Califòrnia).

Estira-i-arronsa

El duel no ha començat de la millor manera per a les blaugranes. L'exculer Asisat Oshoala ha estat l'encarregada d'obrir el marcador i d'avançar el combinat local. Després d'una pèrdua en la sortida de pilota, la nigeriana ha marcat 1-0 (min 18). Tres minuts més tard, però, ha aparegut Kika per marcar l'empat després d'una gran assistència de Graham (min 21, 1-1).

La batalla ha continuat i el Bay ha tornat a colpejar primer. En una rematada aturada per Gemma, el refús de la pilota ha caigut als peus de Kundananji que, aquest cop, no ha perdonat i ha marcat el 2-1 (min 32). Ara bé, igual que en l'acció de l'1-1, tres minuts després el Barça ha tornat a empatar, aquest cop amb una diana de Patri després d'aprofitar una passada interior (2-2, min 35).

Festival culer

A la represa, el Bay ja no ha estat capaç de marcar més i ha estat aleshores quan el Barça ha desplegat tota la seva ofensiva. Malgrat que en els primers 20 minuts el partit s'ha encallat una mica, la golejada culer ha acabat arribant en el minut 70. El 3-2 ha estat una autèntica obra d'art digna d'exposar a tots els museus de Mapi León. La defensa ha marcat un gol olímpic, per primer cop, per avançar les blaugranes en el marcador.

Ja a les acaballes del partit, Pina i Patri han posat la cirereta. La de Montcada ha fet el 2-4 en el minut 90 i la de Palma ha sentenciat en el 92 amb el 2-5 final. El Barça disputarà un altre amistós més en terres nord-americanes davant del Dallas Trinity, al Cotton Bowl Stadium de Dallas.

LA FITXA

BAY FC, 2
BARÇA, 5

Bay: Rowland, Dydasco, menges, Dahlkemper, Moreau, Pickett, Bailey, Boade, Kundananji, Oshoala, Hill - també han jugat - Conti, Castellanos, Anderson, Beattie, Allen, Malonson, Brewster, Shepherd, Doms, Paulson.

Barça: Gemma, Mapi León, Jana, Graham, Rolfö, Pajor, Kika, Schertnleib, Wlash, Engen, Caño - també han jugat - Celia Segura, Aitana, Alexia, Patri, O. Batlle, Szymczak, Pina, Vicky, Brugts, Marta.

Gols: 1-0, Oshoala (min 18); 1-1, Kika (min 21); 2-1, Kundananji (min 32); 2-2, Patri (min 35); 2-3, Mapi León (min 68); 2-4, Pina (min 90); 2-5, Patri (min 92).

Àrbitres: Adorar Monroy, Felisha Mariscal, Salma Pérez.