Entrades per als desplaçaments de Champions, disponibles per a Penyes

Entrades per als desplaçaments de Champions, disponibles per a Penyes

Els i les penyistes correctament registrats ja poden fer la prereserva de les seves entrades per als desplaçaments de la fase de Lliga de la UEFA Champions League 2024/2025 (antiga fase de grups).

Els i les penyistes correctament identificats al registre de penyistes del FC Barcelona ja poden fer les seves prereserves d’entrades per als desplaçaments de la 70a edició de la UEFA Champions League.

En el sorteig que es va celebrar ahir a Mònaco, els desplaçaments del Barça en aquest nou format de la competició són els següents:

  • Borussia Dortmund
  • SL Benfica
  • Estrella Roja
  • AS Monaco

Per tant, els i les penyistes que vulguin anar a donar suport a l’equip a algun d’aquests desplaçaments europeus, hauran de fer la seva prereserva des del seu perfil personal:

Una vegada confirmats horaris i preus de les entrades, es podran fer les sol·licituds en ferm. Els penyistes que hagin fet la prereserva de les entrades, rebran una comunicació confirmant l’obertura del període de sol·licituds.

Nou model de sol·licitud d’entrades per als desplaçaments

Des d’aquesta temporada, amb la intenció de ser el més transparents possibles tant amb els seus penyistes com amb les seves penyes, el FC Barcelona ha posat en marxa un nou sistema de sol·licitud d’entrades per als desplaçaments.

Les persones penyistes hauran de demanar directament les seves entrades des del seu perfil personal i seran els gestors i gestores de les penyes els que validaran aquestes peticions.

 

Si el nombre d’entrades disponibles no supera la demanda, el Departament de Penyes assignarà les entrades sol·licitades. En cas que la demanda superi l’oferta, es procedirà a fer un sorteig davant notari per fer les assignacions. El FC Barcelona es reserva el dret de posar algun condicionant en algun dels desplaçaments, com ara el nombre màxim d’entrades que es podran sol·licitar per penya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut