Acord amb el Porto per al traspàs d'Ángel Alarcón

Acord amb el Porto per al traspàs d'Ángel Alarcón

El club blaugrana es reserva el 50% del percentatge d'una futura venda del jugador

El FC Barcelona i el FC Porto han arribat a un acord per al traspàs d’Ángel Alarcón. El club blaugrana es reserva el 50% del percentatge d'una futura venda del jugador.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Ángel Alarcón pel seu compromís i dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur, tant en l'aspecte personal com professional.

Sis temporades de blaugrana

Alarcón va arribar al FC Barcelona l’estiu del 2018 procedent de les categories inferiors de l’Espanyol i es va incorporar al Cadet B. En el moment del canvi de cadet a juvenil va fer el salt directe al Juvenil A, i aquella mateixa temporada (2020/21) va arribar a debutar amb el Barça Atlètic, amb qui va disputar dos partits. En l’últim partit de la temporada, però, va patir una greu lesió de genoll que el va mantenir fora dels terrenys de joc pràcticament tot el següent curs.

Es va recuperar i va tornar a ser important amb el Juvenil A, i el 19 de gener del 2023 va debutar amb el primer equip en el partit de Copa del Rei al camp del Ceuta. A partir d’aleshores va acumular lesions importants que li van impedir progressar. El curs passat, amb el Barça Atlètic, va arribar a disputar 12 partits (cinc com a titular) i va marcar dos gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut