Rubén López, reforç per al Barça Atlètic

Rubén López, reforç per al Barça Atlètic

El FC Barcelona i el Deportivo de la Corunya han arribat a un acord per a la cessió del migcampista per una temporada, fins al 30 de juny del 2025, amb una opció de compra al final del curs

El FC Barcelona i el Deportivo de la Corunya han arribat a un acord per a la cessió del jugador Rubén López per una temporada, fins al 30 de juny del 2025. L’acord inclou una opció de compra al final de temporada per al club blaugrana. El jugador s’incorporarà al Barça Atlètic en els propers dies.

Quedarà pendent l’acte oficial de signatura.

Reforç per al mig del camp

Rubén López, nascut a Sillera el 26 d’agost del 2004 (20 anys), és un migcampista esquerrà que pot ocupar tant la posició de pivot com la d’interior. Sorgit de les categories inferiors del Deportivo, el futbolista gallec va ser protagonista la temporada passada en l’ascens del conjunt corunyès a Segona Divisió.

Va disputar 19 partits a Primera Federació (17 de Lliga regular i els dos de l’eliminatòria de campions), en els quals va marcar un gol. També va jugar un partit de Copa del Rei. Anteriorment, havia jugat 11 partits amb el filial a Segona Federació (amb un gol).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut