Definits els horaris de la fase Lliga de la nova Champions

Definits els horaris de la fase Lliga de la nova Champions

El Barça ja sap quin és el calendari de la fase Lliga de la Champions league 2024/25, ja amb el nou format de la competició

La Champions League 2024/25 va agafant forma per al FC Barcelona. Amb el canvi de format de la competició, que passa a ser una Lliga de 36 equips, també canvia la primera fase. De l'anomenada fase de grups es passa a la "fase Lliga", on el Barça disputarà un total de vuit partits, contra dos equips de cadascun dels quatre bombos.

Dos dies després del sorteig que es va fer a Mònaco, on es van conèixer aquests vuit rivals, la UEFA ha fet públics el calendari i els horaris d'aquestes vuit jornades, que es disputaran entre el 17 de setembre i el 29 de gener. Així doncs, el debut del Barça en la màxima competició continental serà contra el Mònaco, el dia 19 de setembre, a les 21.00 hores, a l'Estadi Lluís II. D'altra banda, el primer duel a casa, a l'Estadi olímpic, serà l'1 d'octubre, a les 21.00 hores, contra el Young Boys. La resta de duels, tots a les 21 h, han quedat configurats de la manera següent:

calendari web català (1)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut