Trinity FC - Barça: Punt final amb victòria (0-6)

El hat-trick de Claudia Pina i els gols de Kika, Patri i Szymczak han sentenciat el triomf blaugrana en l'últim amistós de la gira pels Estats Units

A reveure, Estats Units! El Barça posa el punt final a la gira pel país nord-americà amb una victòria contra el Trinity FC (0-6) al Cotton Bowl de Dallas. L'equip nord-americà de nova creació no ha pogut fer res per evitar la golejada de les culers, que han dominat el duel des del xiulet inicial. Ara el conjunt de Pere Romeu posarà rumb cap a Barcelona per reactivar els entrenaments a la Ciutat Esportiva i preparar la primera jornada de Lliga a Riazor, el diumenge 8 de setembre.

Inici trepidant

La primera diana del partit no ha trigat ni dos minuts a arribar. Centrada d'Alexia des de la banda dreta, la pilota surt rebutjada i Pina remata a boca de canó per enviar l'esfèrica al fons de la porteria rival (0-1, min 2). Deu minuts més tard, s'ha sumat a la festa Emilka Szymczak. Amb una jugada d'estratègia, la pilota ha caigut als peus d'Aitana, que s'ha tret de la màniga una centrada mil·limètrica perquè Emilka rematés amb el cap (0-2, min 12).

El tercer ha tardat encara menys aarribar. Després d'una bona combinació, Patri ha posat la cirereta amb un xut potent des de fora de l'àrea, imparable per a Madison White.

Dos més abans del descans

La primera meitat ha estat una autèntica pluja de gols. Després del 0-3 en tan sols quinze minuts, encara en faltaven per arribar dos més. Al minut 30, Kika ha recuperat la pilota en la zona d'atac i la mateixa jugadora ha estat l'encarregada de definir al pal llarg per posar el 0-4. El cinquè ha arribat en els compassos finals del primer temps, obra de Pina, que ha rematat una centrada de Vicky al segon pal (45+1), 0-5.

Pina firma el hat-trick

La davantera de Montcada i Reixac no n'ha tingut prou amb dos gols. En el minut 55 de la segona meitat, ha marcat el sisè i últim gol per acabar-se emportant l'esfèrica del partit. Una gran passada a l'espai d'Alexia per a Rolfö ha acabat amb una combinació amb Pina perquè marqués la darrera diana del duel (0-6).

LA FITXA

TRINITY FC, 0
BARÇA, 6

Trinity: White, Gordon, Dorsey, Strawn, Ubogagu, Henriksson, Winebrenner, Thornton, Fuller, Brooks, Berg - Davison, O'Steen, Broussard, Brian, Danielsson, Shepherd, Guillén, Davidson, Hardeman, Meza, Hintzen, Estrada.

Barça: Gemma, Szymczak, Marta, Pina, Alexia, Patri, Aitana, Kika, Vicky, O.Batlle, Brugts - Engen, Jana, Rolfö, Graham, María León, Walsh, Pajor, Celia Segura, C. Serrajordi, Escot.

Gols: 0-1, Pina (min 2); 0-2, Szymczak (min 12); 0-3, Patri (min 15); 0-4, Kika (min 30); 0-5, Pina (min 45+1); 0-6, Pina (min 55)