Definit el calendari a la UEFA Youth League

Definit el calendari a la UEFA Youth League

El Juvenil A ja sap els equips a qui s’enfrontarà en la present edició de la competició europea: el Mònaco, l'Estrella Roja i el Borussia Dortmund, a fora, i el Young Boys, el Bayern de Múnic i el Brest, a casa

El Juvenil A va saber dijous quins serien els seus possibles rivals en una nova edició de la UEFA Youth League. Amb un format renovat de la competició, la UEFA va cekebrarr el sorteig a Mònaco, on també va quedar definit el camí del primer equip blaugrana a la Champions League. I aquest dissabte s’ha fet públic el calendari dels partits, amb el qual el Juvenil A ja sap els seus sis rivals en la fase Lliga.

El format canvia dels habituals vuit grups de quatre equips (32 participants) per una Lliga regular de 36 equips, en la qual els equips juvenils dels participants en la màxima competició europea replicaran les sis primeres jornades dels seus respectius primers equips. Així doncs, el Juvenil A blaugrana ha conegut el seu camí en la competició, en el qual s’enfrontarà, en aquest ordre, al Mònaco (fora, 19/09), el Young Boys (casa, 01/10), el Bayern de Múnic (casa, 23/10), l’Estrella Roja (fora, 06/11), el Brest (casa, 26/11) i el Borussia Dortmund (fora, 11/12).

 

Lligueta i eliminatòries a partit únic

Un cop disputades les sis jornades de la lligueta, els equips classificats entre la 1a i la 6a posició s’enfrontaran en una eliminatòria a partit únic (11/12 de febrer) amb els classificats entre la 17a i la 22a. Els equips entre la 8a i la 16a jugaran aquesta eliminatòria contra els equips procedents de la ruta dels campions nacionals.

Amb els 16 equips classificats després de la primera eliminatòria, es tornarà a fer un nou sorteig, que es farà el 14 de febrer. Els vuitens de final es jugaran entre el 4 i el 5 de març, i els quarts seran l’1 i 2 d’abril. La competició es decidirà, com cada any, en una Final Four en una seu única: les semifinals seran el 25 d’abril i la gran final tres dies després, el 28 d’abril.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut