Ple de victòries abans de l'aturada

Ple de victòries abans de l'aturada

El Barça de Hansi Flick ha firmat una arrancada rodona amb un ple de triomfs a la Lliga

De victòria en victòria. El Barça de Hansi Flick ha començat la Lliga 2024/25 amb un ple de triomfs. Dotze punts abans de marxar a l'aturada de seleccions del mes de setembre per dibuixar una arrancada rodona. 

València (1-2), Athletic Club (2-1), Rayo Vallecano (1-2) i Reial Valladolid (7-0). Són els resultats que han situat el Barça líder abans de deixar pas a la primera aturada de la temporada. En altres set temporades del segle XXI, el FC Barcelona també havia firmat aquests registres de punts. Fem referència als cursos 2009/10, 2012/13, 2013/14, 2014/15, 2015/16, 2017/18 i 2018/19.

La segona millor diferència de gols 

Però l'arrencada del 2024/25 té la segona millor diferència de gols. Tretze gols a favor i només tres en contra per sumar 12 unitats al capdavant de la taula de la Lliga. Només les campanyes 2009/10, amb Josep Guardiola a la banqueta, la 2014/15, amb Luis Enrique com a tècnic i la 2018/19, amb Ernesto Valverde el Barça havia començat amb millor diferència. Ara bé, només amb una diana de marge en el goal-average

Unes xifres construïdes gràcies a la coralitat, però també amb noms propis. Robert LewandowskiLamine YamalPedriDani Olmo, Raphinha, Kounde i Ferran Torres han apuntat el seu nom a la llista. Els dos futbolistes que sobresurten en aquestes 13 dianes celebrades per la parròquia culer són el davanter polonès, amb quatre, i el brasiler, amb tres. Ara bé, l'11 ha estat autor d'un hat-trick, el primer de la seva carrera professional, en la incontestable golejada davant el Valladolid.  

I si parlem de gols, també s'ha d'esmentar Lamine Yamal. El solidari atacant de La Masia és el futbolista de la plantilla de Flick que acumula més assistències, un total de quatre. En aquest repàs de noms, també cal mencionar la figura d'Iñigo Martínez, un dels jugadors més utilitzats pel preparador alemany i el que més passades amnb èxit ha signat. 

Uns noms que contribueixen a fer que, de moment, el Barça de Hansi Flick rutlli de meravella en aquest inici de Lliga 2024/25. Quatre de quatre. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut